Ženski MMA borac otkriva neverovatnu tehniku koja davljenje pretvara sisohvat

Ženski MMA borac zaprepastila je obožavaoce širom sveta viralnim snimkom na kom svoju protivnicu navodi da je uhvati za grudi u okviru veoma veštog načina za izbegavanje ovakve situacije...

Snimak i fotografije pomenutog neobičnog manevra pojavio se na Punch Club Instagram nalogu, sa plavom takmičarkom koja je veoma kreativna prilikom pribijanja na strunjače. Sa leđima na podu i njenom protivnicom koja deluje kao da je krenula da je guši, borac u kavezu brzog klikera uspeva da se odupre zaključavanju na neobičan način.

Ona uspeva da spusti ruke svog napadača sklanjajući ih sa vrata i postavi ih na svoje grudi na veoma neobičan način. Ona je uspela da spusti ruke svoje protivnice sa vrata i postavi ih na grudi, sa ženom koja je davila potpuno zbunjenom svim što se dogodilo.

Punch Club, koji je podelio različite klipove MMA boraca jedne protiv druge, opisao je svoj post: „Možete gledati u ovo beskonačno! Ženski džiudžicu. Kako si? Ovo je potpuno ludo, snimci MMA borbi tri na tri predstavljaju pravi haos od početka do kraja, ali se jednostavno ne mogu uporediti sa ovim“. Ruski Instagram nalog postao je ultra-popularan na društvenim mrežama zbog svog bizarnog sadržaja, koji je postao viralan na globalnom nivou u svega nekoliko dana.

Jedan od poslednjih primera uključuje i suludu MMA borbu između pero lake žene i čoveka iz super teške kategorije, tokom Epic Fighting Championship događaja. Grigori Kistojakov, koji je težak oko 240 kilograma, ušao je u kavez sa 61,2 kilograma teškom Aleksandrom Stepakovom u nečemu što je očigledno bila jednostrana borba.

Trenirani MMA borac Stepakova, potpuno je izgubila tlo pod nogama samo zbog veličine svog protivnika, koji je pritisnuo uz kavez i krenuo da je udara. Ruska organizacija EFC takođe je predstavljala organizatora veoma čudnih MMA borbi hendikepiranih, u kojima smo videli i 75 godina starog čoveka sa njegovim osamnaestogodišnjim unukom, protiv ženskog borca.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group