BMW modeli Pola Vokera prodati na aukciji

Reč je o pet BMW E36 M3 modela koji su savršeno očuvani...

Pol Voker je glumac koji je tragično poginuo pre 7 godina. On je svetsku slavu postigao zahvaljujući “Fast and Furious” filmskoj franšizi u kojoj je glumio detektiva i uličnog trkača, Brajan Okonera. Pol je poginuo vozeći se u novom Porsche automobilu kada se vraćao sa jedne dobrotvorne manifestacije koju je organizovao.

Njegova smrt šokirala je mnoge i potresla sve njegove fanove, jer je Pol polako postajao jedan od najuspešnijih i najpopularnijih mladih glumaca.

Njegovi najbliži kažu da nije slučajnost što je on glumio u filmovima u kojima su fokus trke. On je obožavao automobile i auto-moto sportove i posedovao je ogromnu kolekciju vozila koja mu je bila sve na svetu. Pol je uspeo da prikupi preko 20 automobila koji se smatraju klasicima i pravim kolekcionarskim primercima. U ovoj kolekciji, nalazilo se i pet prelepih belih BMW modela koji su nedavno prodati na aukciji za prilično velčke svote novca.

Jedan od BMW modela uspeo je da dostigne cifru od 350.000 dolara, što je za BMW zaista mnogo. Drugi BMW prodat je za 235.000 dolara, treći za 220.000 dolara, dok su treći i četvrti model koštali 200.000 dolara.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group