Vožnja - Automobili

Novitec transformisao Urus u ludačku zver

Lepši tuning model dugo nismo videli...

Prvi Lamborghini SUV odlično je prošao kod ljubitelja ovog brenda i sada je jedan od omiljenih luksuznih i sportskih automobila. Međutim, kompanija Novitec, odlučila je da dodatno unapredi ovaj model i da ga učini još boljim.

Pošto je Novitec kompanija koja je u svetu poznata po tjuniranju luksuznih i najskupljih automobila, ovaj Urus dobio je „mejkover“ koji je učinio da postane savršeno vozilo. Promene na karoseriji koje se ogledaju u vidu novih branika, spojlera, sajtni i usisnika za vazduh, učinile su da Urus izgubi svoj SUV izgled i da lični na nabudženi sportski automobil koji deluje agresivno i koji može da ostvari sve želje vozača.

Novitec nudi tri nadogradnje pogonskog sklopa, a najskuplji primer ukrašen je najmoćnijim modifikacijama, što znači da njegov 4.0-litarski V8 motor sa dvostrukim turbopunjačem sada proizvodi 771 ks i 1.032 Nm obrtnog momenta, što je impresivni dobitak od 130 ks i 134 Nm u odnosu na standardni Urus.

Zahvaljujući dodatnim konjskim snagama i obrtnom momentu, automobil može da ubrza do 100 km / h za samo 3,3 sekunde, što ga čini 0,3 sekunde bržim od standardnog modela. Pored toga, najveća brzina SUV-a penje se na 310 km / h.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group