Vožnja - Automobili

Tunirani Land Rover Defender koji pomera granice

Evo još jednog tuning projekata koji nas je oduševio...

Land Rover Defender je definitivno jedan od najpopularnijih autombila za prepravke i modifikacije. Njegova karoserija omogućava različitim kompanijama da na njemu promene mnogo toga i da od klasičnog modela naprave nešto sasvim novo.

Ovoga puta, kompanija Himalaya odlučila je da realizuje plodove svoje mašte i da napravi prelepi Defender model koji će oduševiti sve. Tako je rođen auto koji poseduje snažni 6.3 litarski V motor koji proizvodi 525 konjskih snaga i koji je stvoren za off road avanture.

Eksterijer ovog vozila, unapređen je crnim metalnim rolbarovima, LED farovima, novim felnama i gumama, ali i unapređenom enetrijeru koji je luksuzan i koji omogućava pravo ućivanje u vožnji.

Himalaya kompanija napravila je samo jednu ovakvu verziju Defendera i ona košta 250.000 dolara, što znači da će ozbiljno oslabiti novčanik onog koji se odluči za kupovinu ovog modela.

Pogledajte fotografije i video klip:

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group