Vožnja - Motori

BMW predstavio svoju verziju električnog skutera

Ovo je jedan od lepših dvotočkaša koje smo videli u poslednje vreme...

Definition CE 04 je opisan kao prevozno sredstvo i kao sredstvo komunikacije za gradsko putovanje. BMW je uveren da će proizvodna verzija redefinisati segment skutera zahvaljujući svojoj kombinaciji „električnog pogona, dizajna koji je moderan i inovativnih rešenja za komunikaciju“.

Sa stanovišta dizajna, Definition CE 04 ostaje izuzetno blizu koncepta koji je predstavljen početkom godine, donoseći dašak svežeg vazduha u svet skutera. Istaknuti elementi uključuju izduženu, nisku karoseriju vozila, dijagonalno podignut prednji kraj i futuristički dizajn sa oštro definisanim ivicama.

Električni skuter  se  odlikuje dvobojnom paletom koja sadrži Mineralno belu kao osnovnu boju i mat crnu za jezgro vozila. Ovo područje se proteže od prednjeg do zadnjeg dela i objedinjuje pogonsku jedinicu, elemente vešanja, gume i prednja svetla.

Za sada BMW drži detalje o pogonu u tajnosti, mada ne biste trebali očekivati dugačak domet vožnje. To je zato što je Definitiona CE 04 dizajniran za gradske vozače koji dnevno pređu približno 12 kilometara.

U svakom slučaju, ovaj skuter izgleda fantastično i jedva čekamo da ga vidimo na ulicama.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group