Vožnja - Motori

Futuristični motor apokalipse koji do sada nikada niste videli

Prelepi motor napravljen je na skeletu stare Honde Goldwing iz 1977. godine...

Kompanija Death Machines of London poznata je po svojim moto kreacijama koje kao da su izašle sa stranica stripova. Od prvoklasnih majstora i mehaničara sada stiže Kenzo, metalno čudovište koje poseduje post-apokaliptični dizajn koji deluje robusno, agresivno i izdržljivo.

Ogoljeni metal šalje jasnu poruku da je ovde reč o motoru koji nije tu da izgleda lepo i privlačno, već da se tu radi o izdržljivom dvotčkašu koji može preživeti i raketni napad. Prednji deo motora satoji se od tri izlomljene metalne ploće koje podsećaju na oštrice brijača i čine da on vrlo lako zapadne za oko.

Sedište pruža mesto samo za vozača, a napravljeno je od metalik sive kože koja stvara iluziju da je sedište tvrdo i neudobno, što nije slučaj.

Ispod ogoljenih metalnih ploća nazire se moćni agregat od 1000 cc koji omogućava da ovaj motor ostvaruje veliku snagu i brzinu. Iako nije kreiran da bude brzalica koja će da obara rekorde, njegovi kreatori tvrde da će on biti priilčno brz i da će čak i legendarne sportske motore ostavljati u prašini iza sebe.

Ovaj motor biće unikat i samo jedna jedina verzija biće napravljena, a njegova cena biće 72.500 dolara.

Foto:Luxurylaunches

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group