Vožnja - Motori

Harley Davidson predstavio novi električni bicikl

Proizvođač motocikala Harley-Davidson predstavio je svoj prvi model koji ga uvlači u svet električnih bicikala. Reč je o Serial 1 E biciklu.

Ovaj prekrasni eBike pronalazi savršenu ravnotežu između starog i novog, kombinujući vintage estetiku sa svim savremenim potrebama koje biste očekivali na modernom dvotočkašu. Na primer, tanki crni okvir deluje kao osnova za smeđe preplanulo kožno sedište i kožne ručice, dok se bele stilizovane gume omotavaju oko starinskih felni sa više krakova.

Smeđi kaiš je fleksibilan i, naravno, povezan je sa elektromotorom koji pomaže u vožnji bicikla kada više ne želite da okrećete pedale, dok su dodati osvetljeni logotipi koji pomažu da Serial 1 bude lako primećen.

Cene za Harley-Davidson Serial 1 tek treba da budu objavljene, ali izveštaji sugerišu da bi ovaj eBike mogao koštati nekoliko hiljada dolara. Harley-Davidson bi trebalo da izda Serial 1 u martu 2021. tako da ćemo tada znati sve preostale informacije, uključujući i cenu.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group