Vožnja - Motori

Motori Kijanu Rivsa u Cyberpunk 2077 igrici

Ne samo da će se u igri pojavljivati Kijanu, već će glavne zvezde biti i njegove kreacije...

Kada govorimo o holivudskim glumcima sa A liste, onda je Kijanu Rivs jedan od najpoznatijih i najpopularnijih glumaca. Međutim, iako je jedan od glumačkih velikana, ovaj čovek živi skromnim životom i trudi se da bude normalna osoba. Vozi se metroom, ne troši milione dolara na gluposti i trudi se da pomogne svim svojim fanovima.

Ipak, Kijanu ne krije da je veliki ljubitelj dvotočkaša i on je definitivno jedan od najvećih bajkera Holivuda. Zbog toga je on odlučio da se posveti svojoj strasti i hobiju i da počne da kreira unikatne motore. Njegova kompanija nosi naziv „Arch Motorcycle“ i kreira motore koji spajaju retro dizajn za modernom tehnologijom i tako vozačima pružaju sjajnu vožnju na “old-school” motorima.

Kijanu sarađuje sa poznatim dizajnerom Gardom Holingerom koji je njegov poslovni partner i koji je odgovoran za ove kreacije. Pošto je reč o „Custom Made“ motorima koji su jedinstveni, cena ovih dvotočkaša je prilično visoka, pa se u proseku ovi motori mogu kupiti za oko 78.000 $. Naravno, cena varira od modela do modela, ali ono što treba da znate da će vam biti potrebno oko 70.000 ako želite motor Kijanu Rivsa.

Kijanu je sada ušao u saradnju sa kreatorima igre „Witcher 3: Wild Hunt“, koji će uskoro izbaciti u prodaju najočekivaniju igru godine koja se zove „Cyberpunk 2077“. U igri ćete imati otvoreni svet gde ćete moći da vozite ogroman borj futurističnih vozila, kao i dvotočkaša i upravo tu se pronalaze Kijanovi Arched motori.

Njegovi motori koriste se za dizajn nekih od motora u igrici, a svaki motor u igri posedovaće zvuk od Arched motora, što je jako uzbudljivo i interesantno.

Pogledajte kako izgledaju motori Kijanu Rivsa i na koji način ih oni pripremaju za igru:

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group