Vožnja - Motori

Ultrafuturistički BMW motor iz budućnosti

BMW R nineT model osvojio je srca posvećenih bajkera kao klasično stilizovani motocikl koji je podložan svakom mogućem prilagođavanju...

Renomirani tjuner i mađioničar sa metalom, Bernard "Tin Man" Njuman, predstavio je svoj pristup kreiranju i modifikaciji popularnog modela, koji je nazvao Gigger.

"Prijatelji su mi pomenuli da njegov prednji deo pomalo podseća na kokošiju glavu", Njuman je objasnio. Nedugo potom, ovaj čovek je upitan o tome šta Bavarci misle o svemu što je uradio sa njihovim popularnim dvotočkašem: "Deluje da sam kreirao kokošku sa krilcima i farom", odgovorio je tjuner.

Kao što svi poznavaoci BMW motocikala mogu primetiti, ovaj ludi koncept ne deli previše zajedničkih osobina sa svojim baznim modelom. Osim ručki, upravljača i prednje viljuške, sve je kreirano od strane Tin Mena. Ram, rezervoar, izduvni sistem i različiti paneli, sve do točkova, potpuno su redizajnirani radi lepšeg i uglađenijeg stila, dok kožno prošiveno sedište u kombinaciji crne, sive i plave boje, finišira izlged ovog neverovatnog modela.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group