Britanski glumac otkriva zbog čega je od Dikaprija dobio nadimak Životinja

Stiven Grejem je otkrio zbog čega je Leonardo Dikaprio došao do nadimka ’Životinja’ koji mu je od tada ostao...

Nadimak Životinja možda nije nešto sa čim bi se čovek previše hvalio, ali kada je došao od Leonarda Dikaprija, onda verovatno ne postoji niko na planeti kome bi on smetao.

Renomirani Britanski glumac, Stiven Grejem, nedavno je otvoreno govorio o načinu na koji je dobio svoj neobični nadimak od holivudske zvezde, pojašnjavajući šta se krije iza njega. Legenda ostrvske glumačke scene pojavio se u emisiji The Graham Norton Show zajedno sa ostalim britanskim zvezdama šoubiznisa.

Tokom programa, voditelj Grejem Norton, upitao je Stivena o njegovom nadimku koji mu je nadenuo kolega tokom snimanja zajedničkog filma. Pored nekoliko njih koji su bazirani na njegovom imenu i drugim stvarima iz života, Grejem je objasnio da je tokom rada sa Leonardom na Bandama Njujorka 2002. godine, američki ljubimac publike njemu posvetio ovaj posebni nadimak. Kako je Grejem otkrio, postao je Životinja nakon jedne žestoke pijanke koju su njih dvojica imali u Italiji.

Kako je jedan od trenutno najboljih glumaca u Velikoj Britaniji objasnio: „Pošto sam iz Liverpula i polu Irac, uglavnom mogu da pijem za trojicu kada sam raspoložen, tako da sam od njega dobio nadimak Životinja". Ova Dikaprijeva etiketa zalepila se za Grejema takođe i zbog situacije koja se umalo završila ozbiljnim incidentom u kome su obojica učestvovali.

Grejem se nešto ranije prisećao momenta na snimanju filma Bande Njujorka, kada je primetio Dikaprija u golf bagiju i upitao da se zajedno provozaju. Kako je Britanac izjavio: „Vozio sam ovaj golf kart pravo nizbrdo, dobro se zaletevši, ali smo na kraju puta naišli na prilično oštru krivinu, nakon čega sam pogledao Dikaprija i uleteo u nju bez previše razmišljanja“.

„Iako smo jedva uspeli da se zadržimo na svim točkovima, nekoliko metara dalje naleteli smo na ivicu od cigle, u koju smo udarili i krenuli da se prevrćemo. Sve je delovalo kao usporeni snimak i odjednom je trava pod nama nestala. Kako smo se prevrtali delovalo je da će golf kart sleteti direktno na njegovu nogu, ali je on brzo povukao nazad i krenuo da se kotrlja u drugu stranu tako da je ovo vozilo sletelo direktno na tlo“.

Nakon ovog incidenta, koji je mogao da polomi nogu Dikapriju, što bi definitivno značilo odlaganje snimanja filma teškog 150 miliona dolara, Dikaprio je izjavio da obožava Grejema uprkos tome što je lud. Kako deluje, nadimak koji mu je dodelio, od tada se čvrsto vezuje za britanskog glumca, savršenom mu pristaje i ostaće sa njim dok je živ.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group