Da li bi zvezda The Boys serije bio izvanredna zamena Džekmanu u ulozi Vulverina?

Ukoliko je potrebno da zamislite jednog superheroja i strip junaka koji se može opisati kao dlakava, mišićava i zla zver, verovatno biste automatski imali sliku Vulverina u glavi...

U poslednjem slučaju koji je zapalio internet, brojni obožavaoci beskrajne franšize, kojoj je definitivno potreban epilog, primetili su da je jedan od likova iz Gospodara Prstenova i brojnih drugih naslova, među kojima se nalazi i popularni serijal The Boys koji se emituje na Amazonu, Bili Bučer, prava zamena za Džekmanovog Vulverina.

Viralni tvit doveo je do talasa podrške zvezdi serije Kiwi i pokušajima da se on umetne u ikoničnu ulogu. Zapravo, Urban je već na Reddit listi želja glumaca koji mogu odigrati ovog legendarnog karaktera bez previše muke, kako na velikom, tako i malom ekranu, nakon što se Hju Džekman oprostio od svojih adamantijumskih kandži.

Stjuart Hertridž je upravo taj koji je saopštio ove novosti Urbanu, izjavljujući: „Mogu slobodno reći da postoji mesto u kome, ako tragate za Karlom Urbanom, možete pronaći stotine fotografija njegovog lica prebačenog na telo Vulverina“, napisao je novinar tokom nedavnog intervjua sa zvezdom The Boys serije.

Urban je odgovorio praskom u smeh, dodajući: „Ovo je laskavo, ali morate racionalno razmisliti o svemu. Ja sam, ne znam ni sam, dve godine mlađi od Hju Džekmana?“. Urban je zapravo četiri godine mlađi od Džekmana, ali to je ni tamo ni vamo kada je reč o njegovoj ulozi. „Mislim, ukoliko studio traga za nekim koga može kastovati kao Vulverina, smatram da bi to trebalo da bude neko ko može izvući barem tri filma“, izjavio je Urban.

„Od Karla Urbana nećete dobiti tri filma osim ukoliko ne želite šezdesetpetogodišnjeg Vulverina“. Ovom rečenicom glumac je potpuno uništio nade obožavaocima, ali ukoliko se ukaže potreba za verzijom starijeg Logana iz stripova, onda Urbana niko ne može izbaciti iz trke samo zbog godina.

Sa druge strane brojni naglašavaju Urbanovu visinu kao potencijalni problem, jer je Vulverin navodno visok 160 centimetara, dok je Urban sa svojih 182,88 verovatno previsok za ovu ulogu.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group