Džej Džej Ejbrams i Bad Robot snimaju film baziran na legendarnoj video igri

Nakon osam godina odlaganja od zvaničnog najavljivanja, Valve i Bad Robot konačno napreduju u dugo očekivanom filmu baziranom na legendarnoj video igri Portal...

Razgovarajući sa novinarima vezano za 4K izdanje Super 8 naslova, direktor kopanije Valve, Džej Džej Ejbrams, otrkio je IGN mreži da će se film baziran na popularnim pazl igricama iz 2007 i 2011. godine, Portal i Portal 2, definitivno dogoditi. Zapravo, ovaj interesantan naslov nalazi se u razvojnoj fazi trenutno i nakon duge pauze njego projekat pokrenut je u okviru Warner Bros kuće.

"Posedujemo scenario napisan za Portal film, koji se sada nalazi u Worner Bros studiju. Mnogo smo uzbuđeni zbog ponovnog oživljavanja našeg starog projekta, tako da je predivno videti da su stvari napokon krenule svojim tokom", izjavio je Abrams. "Ovaj naslov poseduje ogroman potencijal iz brojnih razloga, ali posebno zbog ograničenog narativa igrice predstavljenog na najgenijalniji mogući način, koji je ujedno ostavio obilje prostora za razvijanje teme. Ovo će biti više nego zabavno delo."

Za sada, direktor nije naveo nikoga iz glumačke postave, niti bilo koje ime koje će se naći iza ostvarivanja ovog projekta, kao ni okvirno vreme njegovog predstavljanja, tako da će svi ljubitelji ovih kultnih video igara morati da budu strpljivi barem još nekoliko meseci.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group