Džoni Dep ponovo optužen za zlostavljanje

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp)

Slavni glumac, koji se 2022.godine borio sa bivšom suprugom Amber Herd na sudu, ponovo je optužen za zlostavljanje...

Lola Glaudini je optužila Džoni Depa da ju je "napadao" na setu filma "Blow". Glaudini je gostovala u epizodi podkasta "Powerful Truth Angels" ranije ove godine. Sada se ponovo pojavio jedan segment podcasta u kojem Glaudini prepričava navodno iskustvo sa seta filma, tvrdeći da ju je Džoni Dep verbalno zlostavljao posle snimanja scene.

Glaudini je tvrdila da joj je režiser filma, Ted Deme, dao instrukcije da "prasnе u smeh" kada Dep izgovori jednu od svojih replika. Ali ona tvrdi da joj je, nakon što su završili snimanje, Dep navodno prišao i počeo da viče na nju zbog smeha. Glaudini je takođe navela da je već snimila nekoliko scena za film gde se smejala.

Tvrdila je: "[Dep] izgovara svoj monolog. Čujem signal, i ja se nasmejem, dajem veliki smeh ili šta već. Džoni Dep, kad kažu rez, priđe mi, dođe do mene, uperi prst u moje lice i kaže, 'Ko za vraga misliš da si? Začepi. Ja sam ovde i pokušavam da kažem svoje replike i ti odvlačiš pažnju. Glupačo. Oh, sada, oh sada nije tako smešno? Sada možeš da zaćutiš? Sada možeš začepiš? Tišina u kojoj si sada, tako da ostaneš.'"

Takođe je tvrdila da se nakon navodnog incidenta osećala "kao izopštenica", rekavši: "Niko nije hteo da priča sa mnom, jer sam ja kučka na koju se on izdrao." Glaudini je dalje tvrdila da joj je Dep kasnije ponudio "izvinjenje koje nije bilo izvinjenje", rekavši da joj je zvezda "Pirata s Kariba" navodno rekao: "Znaš, ranije sam bio stvarno u svojim mislima i ostao u svom liku, radim ovaj bostonski akcenat, i stvarno me to muči. Malo sam napet i to. Samo sam hteo da se uverim da smo ok i sve to?"

"Ja sam ga samo pogledala i rekla: 'Ne znam o čemu pričaš? Naravno, o čemu pričaš? Potpuno smo u redu.'" rekla je. "Nisam htela da pokažem da mi je bilo neprijatno i da me je to povredilo. I to je to."

Glumica je takođe tvrdila da joj Deme "nije prišao i izvinio se", što je navelo da se oseća kao da je "potpuno ostavljena na cedilu". Predstavnici Depa su odgovorili na Glaudiniine tvrdnje, rekavši za Variety: "Džoni uvek daje prioritet dobrim radnim odnosima sa ekipom i glumačkom postavom, i ovo prepričavanje se znatno razlikuje od sećanja drugih članova na setu u to vreme."

Predstavnici Depa takođe su ukazali na izjavu Semjuela Sarkara, koji je bio naveden kao zvučni inženjer na "Blow". U izjavi za Variety, Sarkar je rekao: "Kao zvučni tehničar, stalno slušaš šta se dešava na setu, slušaš buku, slušaš razgovore." Sarkar je dalje komentarisao: "U svojoj ulozi konstantno pratim šta se dešava na setu. Konkretno, pažljivo sam slušao Džonijev audio da proverim za bilo kakve smetnje, kako tokom proba tako i tokom snimanja. Nikada nisam čuo ništa slično onome što je opisano – i to bi definitivno bilo nešto što bi se izdvojilo."

Ovaj komentar dolazi kao odgovor na tvrdnje koje su iznesene, nudeći drugačiju perspektivu na situaciju opisanu na setu filma "Blow". Ovakve situacije često donose različita sećanja i percepcije učesnika, što dodatno komplikuje razjašnjavanje šta se zaista dogodilo.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group