Filmske scene koji svaki muškarac mora da pauzira

Priznajte da ste i vi detaljno proučavali ove scene...

Postoje oni filmovi koje volimo da gledamo nekoliko puta, a obično su to filmovi koji uvek mogu da nas oduševe i da nas iznenade. Ovoga puta smo se odlučili za listu koja će vam prikazati filmske scene koje svi muškarci pauziraju barem jednom. To su kratki trenutci u filmu koje dobro morate opaziti, pa je zato STOP dugme zlata vredno, jer nam daje vremena da ispitamo sve detalje na ekranu.

Evo o kojim scenama je reč:

1. Kralj lavova

Iako je crtani film, mnogi muškarci su plakali uz ovo remek delo. Međutim postoji scena koju svi pauziramo kada na nju naletimo. To je scena kada se na nebu vide ispisana tri slova. Kreatori filma kažu da tu pise SFX što je skraćenica za tim za specijalne efekata koji je radio na filmu, mada drugi se ne slažu sa tim i tvrde da na ekranu piše SEX.

2. Borilački klub

Verovatno ste to primetili, ali u filmu „Borilački klub“ lik Breda Pita pojavljuje se u nasumičnim scenama na miliseksunde pre nego što ne stane. Da biste videli šta je u pitanju, moraćete da pritiskate pauzu mnogo puta.

3. Niske strasti

Šeroun Stoun i njeno prekrštanje nogu je godinama uzbuđivalo muškarce a tako je i dan danas. Pošto u filmu ne nosi gaće, a prekrštanje nogu se desi veoam brzo, mnogi pritiskaju pauzu kako bi bolje osmotrili ovu scenu.

4. Ajron Men

Marvel filmovi su uvek prepuni skrivenih tajni koje morate da primetite na ekranu. najviše detalja bilo je u prvom AJron Menu gde su fanovi mogli da primete mnogo detalja, ali za to je bilo potrebno mnogo pauziranja.

5. Inception

Remek delo Kristofera Nolana je vizuelno remek delo, pa je potrebno da zaustavite scene kako biste mogli da uživate u neverovatnim prizorima.

6. Dedpul

Dedpul je takođe prepun iznenađenja, ali najveće se krije na ispisanoj tabli u baru gde su skrivene mnoge rečenice i poruke.

7. Vuk sa Vol Strita

Ovaj film ne krije tajne i brze detalje već sadrži scene sa golom i prelepom glumicom Margot Robi koje jednostavno morate dobro pogledati.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group