Halloween Ends obećava konačni obračun sa sumanutim serijskim ubicom

Predstojeći slešer nastaviće se tamo gde je prošlogodišnji deo Halloween Kills stao, sa Džejmi Li Kertis u njenoj originalnoj ulozi heroine Lori Strod, koja će nastaviti svoju borbu protiv Majkla Majersa...

Jednominutni trejler predstavlja nam Lori i Majkla u brutalnom obračunu, sa brutalnim ubicom koji progoni i druge stanovnike grada Hadonfilda. Novi trejler nostalgično se osvrće ka voljenoj franšizi scenama iz starih filmova koji su povezani sa poslednjom trilogijom.

Halloween Ends predstavljaće treći i finalni film Halloween franšize u poslednjoj trilogiji, isprativši Halloween Kills i Halloween naslove iz 2018. godine. Ovi filmovi su direktni nastavci originalnog filma iz 1978. godine i njihova radnja se odvija četrdeset godina nakon što je Lori preživela prvi Majklov napad.

Uz Džejmi Li Kurtis u ovom filmu naći će se Džudi Grir u ulozi Lorine ćerke Keren Nelson, sa Endi Matičak u ulozi unuke Alison Nelson, dok će Džejms Džad Kurtni reprizirati svoju ulogu Majkla Majersa iz prva dva filma nove trilogije.

Dejvid Gordon Grin nalazi se u ulozi režisera, Malek Akad, Džejson Blum i Bil Blok su producenti, dok će se Džon Karpenter, Dženet Volturno, Kuper Samjuelson, Deni Mekbrajd, Grin i Rajan Frimen naći u ulogama izvršnih producenata.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group