Henri Kavil neće biti u ulozi Geralta od Rivije u četvrtom izdanju The Witcher serijala

Neverovatne vesti vezane za Witcher franšizu zvanično su potvrđene od strane glavnog glumca Henrija Kavila lično i tiču se upravo njegove budućnosti u ovom Netflix izdanju...

Kavil koji igra Geralta od Rivije najavio je da će Lijam Hemsvort zauzeti njegovo mesto i zameniti ga u četvrtoj sezoni popularne serije. Iako su se brojni obožavaoci odmah oblasili kako bi stali u Kavilovu odbranu, oni su uskoro shvatili da je upravo on morao da se povuče zbog svojih obaveza prema Supermen naslovu u predstojećim DC projektima i kako sam priznaje, biće više nego interesantno videti na koji će način Hemsvort ispuniti ovaj veliki zadatak i zameniti ga u uliozi Geralta.

U Instagram postu, Kavil je napisao: „Moje putovanje u ulozi Geralta od Rivije bilo je ispunjeno čudovištima i avanturama, ali moram položiti svoj mač i medaljon i predati ih nekome drugom za sezonu četiri. Na moju veliku radost fantastični gospodin Lijam Hemsvort preuzeće kormilo odavde i naći će se u ulozi Belog vuka. Kao i kod ostalih velikih književnih likova, predajem baklju sa poštovanjem prema vremenu provedenom otelotvorujući Geralta i sa velikim entuzijazmom čekam da vidim Lijama u ulozi ovog najfascinantnijeg i najnijansiranijeg čoveka. Lijame, dobri čoveče, ovaj karakter poseduje predivnu dubinu, uživaj u vožnji i u onome što ćeš tokom nje pronaći“.

Do sada su svi obožavaoci serijala sa nestrpljenjem isčekivali Kavilovu finalnu sezonu The Witcher 3, koja će debitovati sledećeg leta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group