Hoakin Finiks istrčao sa seta tokom snimanja scene orgazma Skarlet Johanson

Holivudska zvezda i vrući san muškaraca širom sveta Skarlet Johanson, otkriva koliko je Hoakinu Finiksu bilo neprijatno tokom snimanja njenih scena lažnog orgazma na setu njihovog zajedničkog naslova Her...

Johansonova je priznala da je slavnom glumcu bilo toliko neprijatno da je morao da napusti studio i izađe napolje tokom njenog performansa. Her je film sniman 2014. godine u Velikoj Britaniji i prati Finiksovog lika - Teodora Tvomblija i Samantu koju igra Johansonova, kao par u veoma čudnoj vezi u kojoj je Samanta virtuelni asistent sa veštačkom inteligencijom, personifikovan ženskim glasom.

Johansonova je u jednoj emisiji govorila o ovoj posebnoj sceni u kojoj se njen karakter snima tokom dostizanja vrhunca: „Želeli smo da sve odradimo iz prve i ja sam se potpuno prepustila nastojeći da odradim sve što je moguće bolje. Delovao je ljutito, već je snimao scenu i to je odradio samostalno, a sada je bio sa mnom u ovom čudnom pozorištu u kome sam ja u kutiji i gledao je pravo u mene, svetla su bila prigušena i Spajk je tu, sve je delovalo jako bizarno“.

„Bila sam dobro. Hoakin nije, on je bio veoma uznemiren zbog toga. Napustio je studio i ostavio me u ovoj kutiji samu, nakon čega sam pomislila da to ne mogu uraditi sama. Potrebno je da se vrati. Verovatno mu je potrebna pauza. Otišao je na pauzu, vratiće se“. Johansonova se zatim osvrnula na to kako je izgledalo iz njenog ugla tokom snimanja scene orgazma: „Jednostavno nikada ne želite da čujete svoj glas. Definitivno ne želite da znate kako zvučite kada doživljavate orgazam“.

Uprkos svom komplikovanom scenariju, film Her je ispao veliki uspeh za svoje producente, zaradivši im 48 miliona dolara na blagajnama. Naslov Spajk Džounsa pored zarade zaslužio je i dugu listu priznanja, među kojima se nalaze Oskar za najbolju scenografiju i četiri nominacije na osamdeset i šestoj dodeli.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group