"How to Rob a Bank“, istinita priča o „nekonvencionalnom“ pljačkašu banke

Ovo je verovatno najzanimljiviji dokumentarac koji sada možete pogledati na Netfliksu.

"How to Rob a Bank“, na Netfliksu je dokumentarac koji izgleda kao da je sve fantazija, ali to je priča koja se zaista dogodila u Sjedinjenim Državama. U stvari, ono što se dogodilo je još uzbudljivije od onoga što vidimo u dokumentarcu.

Naime, u dokumentarcu o kojem je reč, šarmantni protagonista razmišlja da izvrši poslednju pljačku kako bi se povukao i mirno živeo kao porodičan čovek. Realnost, međutim, nije daleko od ovoga.

„How to Rob a Bank“, vodi nas u Sijetl, gde čovek živi luksuznim životom, kao sasvim normalna osoba i naš komšija. Ovaj čovek, međutim, krije veliku tajnu: jedan je od najvećih pljačkaša banaka u zemlji. Poznat kao "Holivud" zbog višestrukih perika, šminke i protetike koje koristi da ne bi bio prepoznat tokom svojih pljački, ovaj čovek živi od naleta adrenalina u pljačkama.

Dakle, za razliku od filmskih likova, "Holivud" - pravim imenom Skot Skarlok - uživa u naletu adrenalina i naravno, nema nameru da stane sve dok mu se, posle nekoliko uspešnih pljački, ne približe policija i FBI.

Netfliks dokumentarac „How to Rob a Bank“ ne samo da istražuje pljačke, već i Skarlokov život pre i tokom njegove karijere kao pljačkaša. Do sada je dokumentarni film već dobio 3 miliona pregleda, dobivši pozitivne kritike i kritičara i publike.

Pogledajte trejler i toplo preporučujemo da ga stavite na svoju listu!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group