Kritika tvrdi da je novi John Wick najbolji akcioni film svih vremena

Prvobitne ocene kritike za naslov John Wick: Chapter 4 zvanično su stigle i ako je suditi prema njima, ono što publiku očekuje definitivno će ih izuti iz cipela...

Članovi filmske kritike, koji su imali priliku da vide sa nestrpljenjem očekivano četvrto izdanje John Wick serijala, bili su više nego prijatno iznenađeni onim što su videli u akcijom ispunjenom filmu.

Četvrti naslov vraća Kijanu Rivsa u ulogu titularnog ubice koji putuje ka brojnim egzotičnim lokacijama kako bi se borio sa do sada najčvršćim neprijateljima. Krećući ponovo u napad na High Table kriminalni konglomerat, odnosno dvanaest vođa podzemnog sveta i njihovog moćnog kriminalnog udruženja, Rivs će glumiti nasuprot svog antagoniste Bila Skarsgarda, koji igra Markusa de Gramonta. Ostale zvezde uključuju Lorensa Fišburna, Lensa Redika i Ijana Mekšejna, koji se vraćaju franšizi, uz podršku novih lica kao što su Skot Atkins, Doni Jen, Klensi Braun i Maro Zazor.

Čed Stahelski ponovo je glavni čovek iza John Wick: Chapter 4 naslova, baš kao i u sva tri prethodna dela franšize. Šej Heten, scenarista i koautor, radio je na materijalu zajedno sa Majklom Finčom. Stahelski takođe služi i kao reditelj novog naslova, sa Erikom Li i Bazilom Ivanikom koji zajedno rade u okviru svojih producentskih kuća Summit Entertainment i Thunder Road Pictures.

Brojne pozitivne recenzije podeljene su putem Twitter platforme, pružajući ljudima uvid u akcioni, krvavi naslov koji obožavaoci očekuju da vide. Nazivajući ga čistim naletom adrenalina, drugi kritičari potvrđuju da je film odvažan i krajnje surov, odlazeći toliko daleko da ga čak proglašavaju jednim od najboljih akcionih naslova svih vremena.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group