Martin Lorens tvrdi da neće platiti ništa ukoliko se njegova čerka i sin Edija Marfija venčaju

Martin Lorens tvrdi kako on neće biti zadužen za račun ukoliko se njegova ćerka uda za Edi Marfijevog sina...

Do sada je dobro dokumentovano da su Jasmin Lorens i Erik Marfi već duže vreme u zdravoj i lepoj vezi, sa parom koji je delio dosta svojih zajedničkih fotografija putem društvenih mreža.

Stoga, kada je Džimi Kimel dobio nešto vremena sa zvezdom Bad Boys naslova ove nedelje, on nije odoleo, a da ga ne pita vezano za potencijalno buduće veselje. Kada je upitan da li on i njegov bivši kolega sa snimanja sjajnog naslova Life pričaju o vezi njihove dece, pedesetsedmogodišnji glumac je odgovorio kako rado ostavlja njima da se dogovore oko svega.

Kako je Lorens naglasio: „Nismo razgovarali o tome. Jednostavno se ne mešamo u njihova posla i pružamo im prostor da rade kako oni žele i poštujemo njihove odluke“. Međutim, kada ovaj par odluči da svoj život obeleži brakom, Lorens je izjavio kako se nada da će Marfi istupiti i platiti sve. Kako se glumac našalio: „Trudiću se da Marfi plati sve troškove“. Trdidesetdvogodišnji Erik i dvadesetšestogodišnja Jasmin otkrili su da se viđaju prošle godine, podelivši javno prvi put zajedničke fotografije.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group