Marvelov filmski univerzum na svoju listu postavlja Henrija Kavila i Denzela Vošingtona

Uprkos tome što se nalazi pod ugovorom za ulogu Supermena u DC Extended Universe studiju, nove vesti ističu da je kompanija Marvel Studios uposlila Henrija Kavila za novi ugovor u svom filmskom univerzumu...

Insajder u svetu šoubiznisa, Emet Kenedi, nedavno je postavio tvit na svom nalogu i istakao angažmane sedmorice glumaca u okviru kompanije Marvel Studios.

Pored Kavila, imena koja se pominju na ovoj listi uključuju Džona Bojegu, Džodi Komer, Dejzi Edgar Džons, Dona Krasinskog, Đankarla Espozita i Denzela Vošingtona. Kenedi ističe da će talenti koji će potencijalno postati deo Marvelovog univerzuma predvoditi njegove Phase 5 planove i predsednik kompanije Marvel Studio, Kevin Fidž, zvanično će objaviti sve vezano za njih na sledećem D23 Expo 2022 događaju, koji će se održati u Anaheim Convention Centru od 9-11. septembra. Kenedi je takođe pomenuo i predstojeće Fantastic Four i X-Man naslove u svom tvitu.

Važno je napomenuti da ovo nije preterano iznenađujuće, jer su zvanični izveštaji prošle godine istakli da je Henri Kavil otišao u Marvel Studios kako bi sa ljudima ovog brenda razgovarao o novoj ulozi.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group