Met Rivs otkrio ponešto o onome što nas očekuje u drugom delu Patinsonovog filma

Met Rivs je nedavno govorio za Kolajder, otkrivajući DC Comics obožavaocima ponešto o onome što mogu očekivati u sledećem izdanju njegovog Betmena...

Sa svojim novim uvidom u radnju, Rivs je potvrdio da se Betmen 2 i dalje nalazi u razvojnoj fazi uprkos promenama unutar kompanija Warner Bros, Discovery i DC Studios. Rivs je ovoj publikaciji izjavio da će drugi deo njegovog filma i dalje svoj fokus zadržati na Brusu Vejnu, postavljajući Mračnog viteza u sam centar, ali ipak nije otkrio tačan datum premijere novog filma.

U poređenju sa ostalim Betmen izdanjima iz prošlosti, Rivsova reinterpretacija ovog karatkera donela je unikatan pristup, koji se više fokusira na unutrašnji svet i sve što privatno okružuje Mračnog viteza.

U intervjuu datom za Kolajder i vezanom za novi film veoma talentovanog i sve zrelijeg glumaca, koji je od momka sa postera iz tinejdžerskih soba i želje dokonih domaćica sklonih autovampirizmu, definitivno prešao veliki put i postao jedna ozbiljna glumačka veličina, Rivs je izjavio: "Činjenica da je Rob Patinson poseban u ovoj ulozi, predstavlja ono što sam zaista osetio i ono u šta sam od samog početka verovao.

Kada god da radim priču iz prvog lica, moj cilj je uvek bio da njenog karaktera emotivno ostavim u samom centru, posebno zbog toga što se više puta događalo da nakon što uradite prvi deo, u njegov svet upadnu i ostali likovi iz velike galerije, koji na kraju zauzimaju glavna mesta, gurajući Betmena u zapećak, bilo u karakternom ili emocionalnom smislu“.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group