Nakon premijernog prikazivanja The Last of Us serija pobrala odlične ocene kritike

HBO serija koju su svi obožavaoci video igre The Last of Us sa nestrpljenjem iščekivali postavila je novi rekord na Rotten Tomatoes...

Iako ovaj sajt sve manje predstavlja merilo bilo čega, adaptacija istoimene igrice iz 2013. godine premijerno je prikazana na HBO Max kanalu u SAD 15. januara i na Sky Atlantic platformi u Velikoj Britaniji sledećeg dana, ostavljajući veoma jak utisak. U televizijskoj seriji Džoel, koga igra Pedro Paskal, pokušava da prokrijumčari četrnaestogodišnju Eli, koju igra Bela Remzi, iz karantinske zone, dvadeset godina nakon što je civilizacija uništena zombi infekcijom.

Pored Paskala i Remzijeve, u glumačkoj postavi nalaze se i Nik Oferman u ulozi Bila i Gabriel Luna koji stoji iza Tomijevog lika. U međuvremenu, tvorac ove popularne franšize video igara, Nil Drukman, nalazi se na čelu ovog projekta, tako da su odstupanja od priče svedena na minimum. Odmah nakon premijere, The Last of Us serija dobila je odlične ocene kritike, sa 98% na pomenutom sajtu, što govori da je možda ipak vredna vremena svih ljudi koji vole ovaj žanr.

Iako je moguće da ovaj rezultat može vremenom početi da pada u narednih nekoliko nedelja, kako sve više recenzija bude stizalo, ovaj naslov ima veliku prednost ispred druge najbolje adaptacije popularne video igre. Sa druge strane, serija je urađena na taj način da je preporučuju svima, pa čak i onima koji nikada nisu igrali The Last of Us igrice.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group