Novi horor koji će vam definitivno uništiti detinjstvo

Ponekada, kada isteknu zakoni o autorskim pravima, standardi popularne kulture uvlače se u javni domen kao kancer...

Ovo znači da ih svako može iskoristiti u umetničke svrhe, a upravo to je slučaj i sa Winnie the Pooh: Blood and Honey naslovom, novim horor filmom koji je nedavno ušao u produkcionu fazu. Novi kadrovi iz filma koji kruže internetom postali su veoma popularni uglavnom zbog svoje prirode koja je namenjena uništavanju brojnih detinjstava.

Jedna od novih Winnie the Pooh: Blood and Honey fotografija predstavlja nam potpuno izobličenog medveda i prasca koji se prikradaju mladoj devojci potpuno opuštenoj u kadi. Kako je režiser Ris Vaterfild objasnio: „Ona se dobro provodi i uživa, ali zatim joj se Pu i Piglet prikradaju iza leđa, uspavljuju je hloroformom i vade iz đakuzija kako bi joj automobilom prešli preko glave“.

Vaterfild, koji je poznat po svojim radovima kao što je Firenado and Demonic Christmas Tree, nazvao je reakcije na njegovu izvedbu popularnog medveda apsolutnim ludilom, tako da možemo očekivati njegovo čudovište daleko ranije nego što možemo zamisliti.

Kako je režiser izjavio za Variety: „Zbog sve pažnje koju je film privukao, krenućemo da širimo i editujemo našu priču i dobijemo konačni materijal putem postrodukcije što je pre moguće. Međutim, i dalje moramo osigurati da film bude dobar, a upravo to će biti naš glavni prioritet“.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group