Pirati sa Kariba definitivno prestaju da postoje bez Depa

Glumica Margo Robi potvrdila je da su planovi za stvaranje Pirata sa Kariba sa ženskim protagonistom potpuno obustavljeni od strane kompanije Disney...

Robijeva je izjavila za Vanity Fair da je već neko vreme radila na razvoju novog filma Pirati sa Kariba, ali da ovaj projekat zapravo nikada neće zaploviti zbog toga što je Disney odlučio da ne nastavi dalje u ovom pravcu.

„Imali smo ideju i želeli smo da je razvijemo već neko vreme, pre mnogo vremena, kako bismo imali više ženskih glavnih uloga, ne potpuno ženskih, ali nešto drugačiju vrstu priče, što je delovalo kao prilično dobro rešenje. Međutim, pretpostavljam da oni to više ne žele da urade“.

2020. godine je objavljeno da bi Margo trebalo da bude zvezda novog filma Pirati sa Kariba, koji bi se našao u rukama scenariste Kristine Hodson (Birds of Prey). Njena glavna uloga nije trebalo da predstavlja spin-off dugogodišnje franšize, već originalnu priču sa novim karakterima.

Orignalni naslov Pirati sa Kariba definitivno ne može postojati bez Džonija Depa, ali on je odbio da ima bilo šta sa potencijalnim novim projektima i nastavcima. Legendarni glumac i njegova bivša žena Amber Herd nedavno su završili svoje visokoprofilno parničenje, u kome je on ipak izašao kao popbednik i nakon kog je svojoj bivšoj dragoj ostao dužan dva miliona dolara, dok je ona njemu dužna da isplati deset.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group