Popularni birmingemski gangsteri dobijaju svoje dugometražno izdanje

Tvorac serije Peaky Blinders, Stiven Najt, pružio je svima nove informacije vezane za sa nestrpljenjem isčekivano dugometražno izdanje popularnog naslova...

Serija je završena prošle godine nakon devet godina i šest sezona, sa obožavaocima kojima je rečeno da uprkos njenom kraju, mogu očekivati spinof film koji se nalazi u razvoju. Kilijan Marfi, koji igra Tomasa Šelbija, prema navodima repriziraće svoju ulogu u filmskom izdanju, sa Najtom koji je zagolicao maštu publike izjavljujući da će se već dogovara sa velikim brojem ljudi i sjajnih glumaca.  

Najt je prethodno otkrio da će novi film biti baziran u vreme Drugog svetskog rata, a tokom istog intervjua datog za Empire, on je dodao: „On je takođe kraj imperije, ulazimo u Drugi svetski rat i do njegovog kraja, ne postoji ništa zapravo. Međutim, revidirao sam obim svega onoga što ostaje i imperija će sada nastaviti svoj put i nakon Drugog svetskog rata zbog toga što smatram da u svetu postoji energija za ovo i želim da nastavim kako bih video na koji načim nogu nastaviti dalje nakon toga“.

Scenarista je brojnim obožavaocima serije poručio da mogu očekivati neočekivano, naglasivši da će film biti isti, ali drugačiji, sa novim likovima dodatim u čitavu pruču. Razgovarajući sa voditeljem Radio Times emisije, Najt je otkrio da će sve dobiti svoju zvaničnu i prikladnu najavu, a uprkos tome što će biti upucan ukoliko kaže bilo šta više, on je dodao da će novi film stići uskoro.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group