Posle rešetanja Rolls-Royce modela reperu zapaljen Bugatti Chiron

Crveno/crni Bugatti Chiron, navodno u vlasništvu umetnika El Alfa, iz Dominikanske Republike, pretrpeo je veliku štetu od požara, dok je bio parkiran u jednoj garaži u Majamiju...

Dva snimka postavljena na Instagram platformi predstavljaju nam spaljeni Chiron, parkiran odmah pored crnog Ferrari modela, koga vatra, na veliku sreću njegovog vlasnika, nije zakačila.

Chiron hiperautomobilu biće potrebni nova hauba, branik, točkovi, bočna vrata i prozori, koji su potpuno uništeni ili imaju veike crne tragove nastale plamenom. Francuski hiperautomobil će zahtevati daleko više od jednostavnog farbanja i vraćanja karoserije u originalno stanje, jer su visoke temperature otopile staklo, gumu, ugljenična vlakna i plastične delove svih zahvaćenih površina. Na svu sreću, požar je ugašen pre nego što je zahvatio čitav automobil i druge modele iz njegovog okruženja, koji bi onda izgoreli do šasija.

Ne postoje zvanične informacije o ovom incidentu, ali ako je suditi prema postovima, ovo nije bio nesrećan slučaj i najverovatnije se radi o podmetnutom požaru. Chiron startuje sa veoma lepom cenom od 2,9 miliona dolara u Dominikanskoj Republici, dok će popravka ovog oprljenog modela definitivno biti veoma skupocena. Radi podsećanja, vredi napomenuti da francuski hiperautomobil poseduje kvad turbo osmolitarski W16 motor, koji stvara masivnih 1.479 ks.

Iako za sada nije potvrđeno da se ovde radi o Chiron modelu u vlasništvu muzičara El Alfa, automobil istih specifikacija bio je u jednom njegovom spotu iz februara 2021. godine, kao i u brojnim Instagram postovima. El Alfa takođe poseduje svetloplavi Rolls-Royce Cullinan, koji je pre nekoliko nedelja bio meta u streljani. Na svu sreću, u oba slučaja, nikakve povrede nisu prijavljene.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group