Prvi pogled na krvoločni trejler za Vini Pu: Krv i Med

Voljene dečije knjige, Vini pu, dobijaju uzbudljivi, krvoločni preokret u prvom trejleru predstojećeg horor filma, nazvanog Vini Pu: Krv i Med.

Film prati Vinija (Kreg Dejvid Doset) i njegovog najbolje prijatelja Praslina (Kris Kordel), koji kreću u besnu avanturu, nakon što je njihov ljudski prijatelj, Kristofer Robin (Nikolaj Leon) otišao na koledž. Pružajući nam prvi uvid u sve horore koji će se desiti u čuvenoj šumi, ovaj izopačeni trejler nam prikazuje krvoločne životinje koje vrebaju ljudski plen, sa dve titularne tečnosti koje se misteriozno sipaju u isti sud.

Ris Voterfild, režiser filma, radiće zajedno sa producentskom kućom Skota Džefrija, Jagged Edge Productions i ITN Productions. Pored Doseta, Kordela i Leona, u filmu će se pojaviti i Marija Tejlor u ulozi Marije, Danijel Ronald kao Zoe, Maj Keli kao Tina, Nataša Tošini kao Lara i Amber Dojg-Torn kao Alis između ostalog.

U prethodnom intervjuu koji je dao Varity publikaciji, Voterfild je otkrio da je ovaj slešer horor snimljen za samo 10 dana nadomak Ešdaun šume u Engleskoj, koja je poslužila kao inspiracija za postavku originalne priče. Što se tiče sveobuhvatnog tona filma, režiser je objasnio da će Krv i Med efikasno balansirati između apsurdnih tema, sa svojom agendom vrištanja.

“Kada pokušate da uradite film poput ovog, i to uz neki zaista čudni koncept, lako možete krenuti stazom u kojoj ne postoji ništa strašno, već sve postaje besmisleno i jako glupo”, izjavio je Voterfild. “Mi smo želeli da koračamo između te dve linije”.

Knjige o Vini Puu postale su deo javnog dobra 1.januara, što je svim zainteresovanim dozvolilo da kreiraju svoje originalne iteracije čuvenog medvedića i inkorporiraju ih u svoj kreativni rad, uključujući filmove, mjuzikle i predstavlje, kako kaže Dženifer Dženkins, direktor Centra za proučavanje javnih dobara Djuk Univerziteta. Dizni i dalje polaže prava na crtane iteracije slavnog karaktera.

Za sada, Vini Pu: Krv i Med nema zvanični datum premijere, ali nam trejler definitivno govori da ćemo ovu priču morati pomno da ispratimo, sve do kraja:

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group