Prvi zvanični kratki trejler za treću sezonu serije The Mandalorian

Svi obožavaoci serije pre nekoliko dana dobili su priliku da vide sve što mogu očekivati od treće sezone The Mandalorian naslova...

Dodajući nedavnim vestima o mogućem kreiranju dugometražnog filma, kao i četvrte sezone popularne serije koja se već nalazi u razvoju, novi kratki trejler podsetio nas je na prošlu sezonu i vezu između Grogua i karaktera Pedra Paskala, Dina Đarina.

Tokom podsećanja gledalaca na njegovu oduzetu titulu nakon uklanjanja kacige i sa rečima „više nisi Mandalorian“, novi kratki trejler pružio je dodatni uvid u akciju koja očekuje gledaoce u trećoj sezoni, protkanu sa dosta borbi u svemiru i epskim kadrovima Mandos armije.

Trejler se završava sa Dinom koji govori Grogu da se drži jer kreću u novu avanturu. Svi obožavaoci serije njenu treću sezonu zvanično mogu videti od februara meseca sledeće godine na Disney+ striming servisu.

N.Đ

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group