Režiser Tom Filips zvanično potvrdio nastavak Džokera

Konačno je potvrđeno, publika će uskoro ponovo moći da vidi Hoakina Finiksa u reprizi njegove uloge Džokera...

Režiser Tod Filips iskoristio je Instagram platformu kako bi prvi potvrdio da će uskoro stići nastavak filma, predstavljenog 2019. godine. Filips je podelio korice scenarija, zajedno sa radnim naslovom Joker: Folie à Deux. Folie à deux predstavlja francuski izraz koji znači ’ludilo za dvoje’, tako da definitivno možemo zamisliti o kakvom se ovde nagoveštaju radi i šta se sprema za nastavak.   

Da li Džoker, poznati i kao Artur Flek, dobija pratioca, možda čak pratilju ovoga puta, ili je ova podvojena percepcija zadužena da još više isprepliće dva suprotna sveta? Na ovo još uvek niko nema odgovor i sve ostaje na Filipsu, koji na kraju odlučuje o svemu i ostaje nem po pitanju dodatnih informacija vezanih za film.  

Međutim, ukoliko uzmemo značenje naslova u obzir, onda on može biti i nagovešta da će biti predstavljen još jedan dobro poznati DC karakter, usko vezan sa Džokerom. To nije niko drugi do Harli Kvin, ali ne postoje prevelike šanse da vidimo Margo Robi uz Hoakina Finiksa. Ona je već bila uparena sa Džaredom Letoom tokom reinterpretacije njenog lika u Suicide Squad naslovu.

Dodatno, Robi je već izjavila da mora odmoriti od uloge Harli Kvin: „Imala sam duplo snimanje i dva uporeda projekta, Birds i Suicide Squad, tako da sam bila veoma iscrpljena i nisam imala nikakvu pauzu od Harli zbog toga što je ona veoma iscrpljujuća. Ne mogu da kažem kada ćemo je sledeći put videti. Podjednako sam zaintrigirana kao i svi ostali“.

Sa druge strane, iako možda nećemo videti Robi u ulozi ovog karaktera, Finiks će definitivno biti Džoker po drugi put. U istom Instagram postu u kome je objavljen naziv novog filma, Filips je uključio i kratko Finiksovo čitanje scenarija samo potvrđujući da se popularni glumac definitivno nalazi na novom projektu.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group