Saut Park posle deset godina ponovo predstavio Kenijevo lice

Možemo zaboraviti najpoznatiju frazu vezanu za najvećeg stradalnika slavnog crtanog serijala, koji uvek gađa pravo u meso, jer se Saut Park sada priprema da svim obožavaocima pokaže kako Keni zapravo izgleda...

Više od dvadeset i pet godina Keni predstavlja jednog od glavnih likova Saut Parka, zajedno sa Erikom Kartmenom, Stenom Maršom i Kajlom Broflovskim. Keniju život u prvih nekoliko sezona nipošto nije bio lak, posebno kada imamo u vidu da je umirao u gotovo svakoj epizodi, ali su pisci počeli da mu pružaju nešto duži životni vek tokom godina, pa čak i ako je to značilo da se njegovo lice manje pojavljivalo.

Ovaj lik je prepoznatljiv po svojoj narandžastoj kapuljači, koju uglavnom nosi tesno navučenu preko svog lica, što mu otežava razgovetno pričanje i pokazuje samo oči. Keni je epitom siromašnog dečaka, koji u sistemu američkih vrednosti uvek završava kobno, a uprkos tome što su Met Stoun i Trej Parker već pokazali njegovo celokupno lice u nekim ranijim sezonama, crtani serijal se sada nalazi u svojoj dvadeset i šestoj, što samo znači da je prošlo čitavih deset od kada Keni nije skinuo svoju kapuljaču.

Ovo je previše vremena kako bilo ko ostao skriven, tako da se sve promenilo u petoj epizodi poslednje sezone, nazvanoj ’DikinBaus Hot Dogs’. U ovoj epizodi Kartmen i Keni planiraju da otvore restoran zajedno i dok njih dvojica razmatraju potencijalni dizajn svog lokala, gledaocima je pripremljena poslastica u vidu njihovog zajedničkog kadra tokom kog se Kenijevo lice vidi u potpunosti.

Njegova plava kosa je u potpunosti vidljiva i ekspertno stilizovana, što je izuzetno impresivno, posebno kada se u obzir uzme da je bila spljeskana kapuljačom na njegovoj glavi poslednjih deset godina, dok se on Kartmenu pridružuje sa naočarama za sunce i majicom na kojoj piše ’vlasnik restorana’.

Ovo otkriće prilično je iznenadilo obožavaoce, od kojih su brojni toliko oduševljeni da jednostavno nisu mogli da zadrže svoje emocije, pokrenuvši čitavu lavinu komentara na društvenim mrežama. Keni je već predstavio svoje lice u dvanaest epizoda Saut Park serijala, sa poslednjim koje se dogodilo u osmoj epizodi šesnaeste sezone, nazvane ’Sarcastiball’.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group