Sin bombastične Liz Harli kaže da mu snimanje njenih seksi scena nije teško palo

Rad na scenama seksa u filmovima i serijama samo po sebi je hrabar potez, ali pristati na tako nešto sa osobom istog pola dok je vaš sin iza kamere govori nam da je Liz Harli definitivno neustrašiva...

Slavna glumica, koja verovali ili ne ima pedeset i osam godina, izjavila je da joj je blizak rad sa njenim jedinim detetom, sinom Damijanom, na njegovom rediteljskom debiju, bio oslobađajući. Ona glumi u predstojećem trileru Strictly Confidential, zajedno sa Džordžijom Lok, Loren Mekvin, Fredijem Torpom, Ženevijev Gont, Per Čiravarom i Maksom Parkerom.

Prema navodima, ovaj film prati putovanje ‘opsednute’ mlade žene koja biva privučena u ‘svet zavođenja, dvoličnosti i izdaja’, dok očajnički pokušava da se domogne istine vezane za samoubistvo njene najbolje prijateljice. Deo sa zavođenjem definitivno dospeva u prvi plan u sceni u kojoj se zajedno pojavljuju Harlijeva i Čiravara, koja joj nudi piće pre strastvenog poljupca i skidanja garderobe. Ukoliko želite da saznate kako se ova akcija završila, moraćete da pogledate film.

Sa premijerom koja je zakazana za 5.april u Sjedinjenim Američkim Državama, imamo dovoljno vremena da se pomirimo sa činjenicom da je Lizin sin Damijan zapravo napisao i režirao ovu seksi scenu. Dvadesetjednogodišnjak je bio iza kamera i navodio svoju majku i njenu koleginicu gde da stave svoje ruke i kako da njuškaju dekolte jedna drugoj... Moramo priznati da je ovo prilično neobičan pristup porodičnom zbližavanju, ali kada se radi o Holivudu, više nas ništa ne može iznenaditi.

Iako će mnogi ljubitelji filmova biti zatečeni ovom činjenicom i pomalo začuđeni, i Liz i Damijan tvrde da tu ne postoji ništa loše. Kako sama glumica kaže: “Stvari koje sam morala da radim po njegovom scenariju nisu stvari koje sam više puta uradila u drugim filmovima. Ali sama činjenica da je to njegovo delo i da je on bio prisutan učinila je da se osetim sigurnom i zaštićenom i znala sam da će se on dobro pobrinuti za mene. Ovo iskustvo je za mene bilo oslobađajuće i možda ću pristati opet da uradim nešto slično”.

Lizin sin deli njena osećanja, a možemo reći da je otišao čak i korak dalje, izjavivši da je čitava ta stvar zapravo sasvim normalna. Ovaj režiser u nastajanju, kome su kumovi Hju Grant, Dejvid Bekam, Elton Džon i Denis Liri, otkrio je da je zapravo on osoba koja stoji iza kamere kada Liz pozira za svoje seksi fotografije u bikinijima koje deli na društvenim mrežama. „Moram da kažem, snimanje seks scena bilo je totalno normalno, ali zapravo ne znam šta to govori o nama. Jednostavno to je posao. Nismo mnogo dublje razmišljali o tome. Razgovarao sam sa mojim prijateljima koji su takođe deo druge generacije jedne porodice u istom biznisu i svi se slažu sa mnom. Ono što autsajderima deluje nenormalno, zapravo predstavlja nešto sa čime smo mi odrastali.

Sve u svemu, deluje da su se Liz i Damijan sjajno proveli snimajući zajedno, iako je on priznao da dinamika moći između režisera i zvezda može biti komplikovana u nekim momentima. „Bio sam srećan kada sam išao na posao svakoga dana. Imali smo samo osamnaest dana da snimimo ovaj film, tako da je naša telepatija nalik blizanačkoj zaista bila neprocenjiva”.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group