Slavni strongmen je mislio da je poziv na audiciju za ulogu u GOT šala

Planina je nedavno govorio o svojoj čudnoj reakciji i šoku koji je doživeo kada je pozvan da se pojavi u Game of Thrones seriji, priznajući čak da je mislio tokom telefonskog poziva da neko sa njim zbija šalu...

Haftor Julius Bjernson, koji je dobio nadimak "The Mountain" po liku iz slavne HBO serije, govorio je o tome kako je dobio ovaj posao u Anything Goes potkastu, sa Džejmsom Englišom, izjavivši kako je bio iznenađen kao nikada u životu kada mu je ponuđena uloga Ser Gregora Kleganija.

Tor je izjavio: "Ni u ludilu ne bih pomislio da ću ikada postati glumac. Nisam imao glumačkog iskustva i tih godina moj engleski nije bio baš najbolji. Iz nekog razloga, savladavanje engleskog jezika za mene je bio priličan izazov tokom strongmen godina, ali tokom poslednjih par on je postao skoro kao moj maternji. Uvek sam bio nervozan. Pitao sam se da li ću biti dovoljno dobar, uz konstantnu bojazan o konačnom rezultatu i slične stvari. Brojne ove misli koje vam se roje po glavi uvek urušavaju samopouzdanje".

"Kao i sa svim što radite po prvi put, nervoza je neizostavna stavka. Na svu sreću po mene, kao neiskusan glumac, nisam imao previše linija teksta, sa svega nekoliko rečenica. Moje je bilo da ubijem dosta ljudi, zajedno sa obiljem fizičkih stvari koje je trebalo da uradim. Ovo je bilo odlično, posebno što sam u tim stvarima bio veoma dobar i bio sam u mogućnosti da pokrećem svoje telo na dobar način kako bih brzo savladao sve što je predamnom stajalo. Stoga, ovo je bio lakši deo za mene, tako da je moja glumačka karijera imala dobar start."

Međutim, kada su ga prvi put pozvali na audiciju, on zapravo nije bio ni siguran da li je sve istina ili se neko neumesno šali sa njim. Kako je snagator dodao: "Pojavio sam se tek u četvrtoj sezoni, kada je čitava serija već postala veoma uspešna. Gledao sam je i kada sam čuo vesti da žele da me vide i žele me na audiciji, bio sam u neverici i nisam mogao da obradim sve na pravi način. Mislio sam da je sve praktična šala nekog mog prijatelja, ali uprkos tome što mi je kroz glavu prolazilo nekoliko likova koji bi to mogli da mi urade, ovo ipak nije bilo to".

Bjernson je potvrdio da mu je njegovo vreme provedeno u seriji pomoglo donekle tokom treninga za njegov predstojeći meč sa bivšim kolegom i najjačim čovekom na planeti, Edijem Halom. "Boks vam mora biti u nogama, morate se kretati veoma dobro, tako da mi je u malom obimu GOT serija ipak pomogla u tom polju, ali, sa druge strane, boks je veoma komplikovan sport i postoji mnogo toga što se mora naučiti."

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group