Spider-man: No Way Home zvanično predstavlja najveći film ove godine

Prema poslednjim informacijama, Spider-man: No Way Home naslov oborio je sve rekorde i trenutno predstavlja film sa najvećom zaradom u ovoj godini...

Blokbaster Sony Pictures i Marvel Studios kuća prešao je cifru od milijardu dolara u zaradi od bioskopskih projekcija širom sveta. Bitno je naglasiti da novi Spajdermen predstavlja prvi naslov koji je dostigao ovoliki uspeh još od početka pandemije i uprkos tome što do tada još uvek nije zvanično prikazan u Kini.

Pored toga, Spider-man: No Way Home takođe je postao i najveći film svih vremena Sony Pictures studija, ostavljajući Jumanji: Welcome to the Jungle naslov iz 2017. godine, sa njegovih 404,5 miliona zarade, u prašini i daleko iza sebe na drugom mestu.

I dok ovaj film nastavlja da dominira svetom zabave, bez naznaka da će uskoro usporiti, pojavile su se informacije da bi baš on mogao biti nominovan za Oskara za najbolji film, što će predstvljati ogromno dostignuće Marvel filmskog univerzuma.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group