Tom Hardi kao Bejn 10 godina pre snimanja filma - audicija koja je predvidela budućnost

Stari snimak audicije glumca Toma Hardija ponovo je isplivao na površinu, otkrivajući koliko je oduvek bio vešt sa glasovima…

Ovaj britanski glumac poznat je po talentu da menja i prilagođava svoj glas za različite uloge, ali malo ko je bio svestan njegovih sposobnosti u filmskoj industriji početkom 2000-ih.

U svojim srednjim dvadesetim, mladi Tom Hardi pokušavao je da se probije kao glumac. Njegov prvi veći uspeh došao je nakon uloge u filmu "Star Trek: Nemesis". Sada, nakon vesti da će glumiti Edija Broka u trećem delu Marvelove franšize "Venom" pod nazivom "Venom: The Last Dance", stari snimak njegove audicije postao je viralan na društvenim mrežama, ističući koliko je uvek bio talentovan.

Raznolikost uloga i glasova

Tokom svoje karijere, Hardi je tumačio likove kao što su Bejn u Betmen franšizi, Mad Max, Ronald i Redžinald Krej u filmu "Legenda", Al Kapone, i naravno, jezivi glas Venoma. Njegova sposobnost da promeni glas za različite uloge stavlja ga u posebnu kategoriju glumaca.

Snimak koji kruži na platformi X (nekadašnji Twitter) prikazuje tada 25-godišnjeg Hardija na audiciji za ulogu Šinzona u filmu "Star Trek: Nemesis" iz 2002. godine. Lik Šinzon je klon kultnog kapetana Pikarda, kojeg igra Patrik Stjuart, stvoren da ga zameni, ali kasnije preuzima kontrolu nad Romulanskim Senatom. Šinzonov glas je jedinstven i jeziv, a Hardi je to savršeno dočarao na audiciji, zastrašujući likove ispred sebe svojim pokretima glave i zloslutnim tonom glasa.

Bejnov glas u ranim tragovima

Međutim, obožavaoci su brzo primetili da se u snimku mogu čuti naznake Bejnovog glasa - uloge koju će preuzeti 10 godina kasnije u filmu "The Dark Knight Rises" iz 2012. godine. Antagonista Bejn nosi masku koja blago izobličava njegov glas, dajući mu niži ton i prepoznatljiv zvuk, koji Hardi savršeno dočarava.

Komentari ispod video snimka ističu Hardijev talenat sa različitim glasovima. Jedan korisnik je napisao: "Smešno je kako jedan čovek može biti Mad Max, Venom, Bejn i... kapetan Pikard." Drugi je dodao: "Neverovatna raznolikost - sve u nekoliko trenutaka." Treći je rekao: "Čovek vežba već godinama." Drugi korisnik je dodao: "Engleski glumci su pretežno karakterni glumci, za razliku od američkih glumaca koji više vole da igraju sebe. Većina tradicionalnih glumaca ovde ima vrlo različite originalne naglaske. Stjuart je odličan primer."

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group