Top 10 filmova koje muškarci ne podnose

Predstavljamo vam filmove koji su definitivno najomraženiji među muškom populacijom...

Nemojte nas shvatiti pogrešno, ne kažemo da su ovi filmovi loši ili nešto slično, već samo da ih muškarci ne vole. Veliki broj ovih filmova postigli su veliku popularnost, ali samo zato što su bili bazirani i skoncentrisani na žensku publiku. Sigurno ste svi gledali neki romantičan film sa vašom lepšom polovinom, koji ona obožava, a vi ne možete da smislite.

Situacija je slična i sa ovim filmovima.

10. Bridget Jones's Diary

Ovo je definitivno jedan od najpopularnijih ženskih filmova i sigurno je jedan od najomraženijih muških filmova. Ova engleska komedija prati Bridžet Džouns koja se boro sa svakodnevnim problemima u potrazi za savršenim životom.

09. Dirty Dance

Patrik Svejzi je bio poznat po svom šarmu i „šmekerskom izgledu“ i to je razlog zbog kojeg je često bio glavni akter popularnih ženskih filmova. „Prljavi ples“ je definitivno jedan od tih filmova. Ova lljubavna drama prepuna je pesme, igre i ljubakanja, što baš i nije neki muški „fah“.

08. Mamma Mia

„Mama mia“ je bio jedan od najpopularnijih filmova 2008. godine kada se našao u bioskopima. Priča prati majku i njenu ćerku koje žive u Grčkoj. Kroz legendarne pesme grupe Aba, one opisuju svoj život. Mešavina mjuzikla i ljubavne komedije defitivno nije za muškarce.

07. A walk to remember

Ova popularna tinejdžerska drama prati priču popularnog srednjoškolca koji pokušava da spreči da njega i njegove prijatelje izbace iz škole. Naravno, film je naišao na veliko oduševljenje ženske populacije, dok su muškarci spavali tokom ovog filma.

06. My Best Friend's Wedding

Ako nešto muškarci mrze, to su onda filmovi o venčanjima. To se upravo desilo sa ovim filmovima. Žene su potpuno poludele za Džulijom Roberts i romantičnom pričom o ljubavi, a muškarci su to jedva preživeli.

05. Seks i Grad

Film „Seks i Grad“ bio je prava muška tortura. Posle serije koje su sve žene pratile, pojavio se i film na koji smo bili primorani da idemo sa našim ženama i devojkama.Zaista su to bili teški momenti.

04. The English Patient

Iako radnja prati dešavanja Drugog svetskog rata, ovaj film je ipak omražen među muškarcima. Ako niste još uvek odgledali ovaj film, savetujemo vam da to ne radite, osim ako ne volite ljubavnu priču sa ratnom pozadinom.

03. Dear John

Romantična drama o vojniku koji se zaljubi u devojku kada se vrati na odsustvo kući. Naravno, ratno stanje iskomplikuje ovu vezu, pa se tokom 7 dugih godina njihova veza nastavlja putem pisama. Još jedan romatičan film koji muškarci nisu hteli ni da pogledaju.

02. The Notebook

Izgleda da svi romantični filmovi sa ratnom pozadinom ostavljaju loš efekat na muškarce, jer je to slučaj i sa ovim filmom. „The notebook“ je postigao veliki uspeh i slažemo se da ovaj film nije loš, ali jednostavno nije prošao kod muške populacije.

01. Twilight Saga

Ovo je film gde će se verovatno i muškarci i žene složiti da je mogao da bude mnogo bolji. Tinejdžerka dolazi u zabačen grad kod svog oca i ubrzo se susreće sa vampirom u kojeg se zaljubi. Ovaj pokušaj fantasitke , romatike i akcije je blago rečeno propao i dobio vrlo loše kritike.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group