Ukoliko ste ljubitelj Netflixa sada imate priliku da pogledate film sa najboljim obrtom ikada

Uvek se čini da postoji nešto novo za gledanje na jednoj ili drugoj striming platformi...

Od "obavezno pogledajte" komedije na BBC iPlayeru do nove sci-fi serije na Netflixu, teško nam je da odaberemo svoje favorite i napravimo spisak stvari koje želimo da pogledamo. Zato je ponekad najlakše da se vratimo unazad i pustimo klasični hit koji već volimo. Kao što već znate, na Netflix platformi možete pronaći izobilje ovakvih filmova, sa brojnim gledaocima koji neretko otkrivaju nove detalje koje drugi ranije nisu primetili, uključujući čak i kvalitet zapleta.

Brojni ljubitelji kvalitetnih filmova izdvojili su jedno ostvarenje kao film sa najboljim preokretom u istoriji filma. Mnogi se naravno neće složiti sa tom izjavom, ali svakako ne možemo poreći da je ovaj plot-twist zaista bio interesantan kada smo ga prvi put videli. Jedan korisnik X platforme podelio je klip sa opisom „Ovo je nekako najveći obrt u istoriji filma, ako bolje razmislimo”.

Ali, o kom se filmu radi? U pitanju je film Crazy, Stupid, Love. Ovaj kultni film izašao je 2011.godine i u njemu glume Rajan Gosling, Ema Stoun i Stiv Karel. Romantična komedija prati Kala Vivera (Stiv Karel) koji pokušava da nauči kako da šarmira žene nakon što se rastao od svoje supruge. Čovek koji ga uči tom „zanatu” zapravo je Džejkob, koga igra Rajan Gosling, a koji je dobio ulogu pravog ženskaroša, koji se šokira kada ga jedna žena, po imenu Hana (Ema Stoun) odbije.

Evo obrta o kom govorimo: „Hana počinje da juri Džejkoba i oni počinju da se zabavljaju, a on napokom postaje romantičan. Ali, kada ode da upozna njene roditelje, ispostavlja se da je njen otac Kal. Sve ovo rezultira smešnim i legendarnim sukobom i tučom, uz učešće drugih momaka iz zapetljanih priča kao što su Dejvid kog glumi Kevin Bejkon, a koji je u filmu spavao sa Kalovom ženom koju igra Džulijen Mur.

I jedan korisnik je jednostavno napisao na X: "Ne vidimo toliko romantičnih komedija ovih dana jer se plaše da nikada neće nadmašiti ovu scenu." Drugi je dodao: "Ceo bioskop je poludeo tokom ove scene... bio je to takav obrt." Mnogi su ga nazvali "tako haotičnim" i "savršenom scenom".

Dok su drugi rekli: "Kad god naiđem na ovu scenu, ostavim šta god da radim i pogledam je. Apsolutno najbolji obrt u radnji. Obožavam je." Još jedan je ponovio: "Ceo ovaj film je jednostavno savršenstvo."

"Crazy, Stupid, Love" trenutno se emituje na Netflixu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group