Mačka čudnog pogleda na glavnom sudskom pretresu

Jedan teksaški advokat slučajno je ostavio interesantan filter sa mačkom tokom onlajn saslušanja i na svoje veliko zaprepašćenje nije bio u mogućnosti da ga promeni...

Tokom virtuelnog suđenja u 394. okrugu države Teksas, lice advokata Roda Pontona bilo je prekriveno prilično čudnim fitlerom mačke. Kada je primetio da nešto na vezi nije u redu, sudija Roj B. Ferguson rekao je advokatu kako veruje da on ima upaljen filter u svom video podešavanju aplikacije.

Advokat je tokom razgovora objasnio da on jednostavno nije u mogućnosti da ukloni svoju mačeću glavu iz konferencijskog poziva i da je zamolio svog asistenta da skloni filter, ali je ipak spreman da nastavi sa glavnim pretresom. “Ovde sam uživo, ja nisam mačka”, izjavio je Rod Ponton.

Ponton je u jednom intervju izjavio da se greška dogodila jer je koristio računar svoje sekretarice, koja je imala uključen ovaj filter sa mačijom glavom. “Sklonili smo filter mačke i zamenili ga mojim licem, ovo je bio slučaj čoveka koji je pokušao da napusti SAD i prokrijumčari određene stvari i novac. Sve ovo je bila greška koja je nakon nekog vremena otklonjena, posle čega smo bili u mogućnosti da normalno nastavimo saslušanje”, objašnjava sada slavni advokat. 

N.Đ.

Izvor: 9GAG

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group