Bivši strongmen poželeo da obori svetski rekord UFC borca sa najjačim udarcem

Bivši Strongmen, Edi Hal, predstavio je svu svoju moć u pokušaju da obori svetski rekord najjačeg udarca...

Na svom youtube kanalu, Hal je odlučio da testira svoju ličnu snagu protiv trenutnog nosioca titule, Francisa Naganoua, koji je ponosni vlasnik najjačeg udarca u UFC istoriji.

Udarac se meri sa napravom koja se zove PowerKube i donosi mere u jedinicama, kako je Hal objasnio u svom klipu. Ova jedinica meri različite faktore, uključujući brzinu, snagu i preciznost udarca pružajući ukupan skor. Francis Naganou, borac star trideset i četiri godine, osvojio je 129.000 jedinica, katapultirajući se u sam vrh i predstavljajući jedan od najjačih udaraca na planeti.

Radi stvaranja konteksta, PowerKube ekspert naglasio je Halu da dobar teškaš u proseku osvaja oko 60.000 ili 70.000 jedinica, malj je potreban kako bi mašina došla na oko 100.000 poena, dok obični ljudi svoj skor baziraju na oko 15.000 jedinica u proseku.

PowerKube stručnjak objasnio je dalje Halu da uređaj meri dve glavne komponente udarca - snagu, koja se meri vatima - dok je moć zavisna od ubrzanja, tako da, što je udarac brži, veći je njegov uticaj, pre nego što je naglasio kako ova mašina takođe meri otpor i kinetičku energiju, kako bi pružila ukupan skor u mernoj jedinici poznatijoj kao Frenklin, po njenom kreatoru Kevinu Frenklinu.

Kada je bivši najjači čovek na svetu krenuo, niko nije bio začuđen što je uspeo da prevaziđe obične ljude, solidan skor teškaša i osvoji maksimalan broj jedinica od 113.999, što je ujedno najveći rezultat koji je ovaj PowerKube ekspert ikada video lično.

Ponosan na svoj uspeh, Hal je završio video izjavljujući: "Ovo je bilo zabavno. Ušao sam u 10% najjačih udaraca na svetu, za koje mi znamo. Ne kažem da Francis poseduje stoprocentno najjači udarac na svetu, ali je njegov rekord snimljen, tako da svi moramo da se merimo u odnosu na njega. Smatram da mogu još popraviti rezultat, ja nemam tehniku, Frencis ima sve. Bilo mi je potrebno pedeset do šezdeset pokušaja kako bih se zagrejao, sredio zamah, dobio preciznost i dostigao taj kalibar.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group