Elon Mask tvrdi da je vanzemaljac, ali niko mu ne veruje

Tokom jednog događaja, Mask je priznao da je vanzemaljac, ali činilo se da mu niko ne veruje.

Elon Mask, poznati tehnološki preduzetnik i bivši izvršni direktor kompanija poput Tesle i SpaceX, izneo je iznenađujuću tvrdnju tokom nedavnog događaja u Parizu. On je hrabro proglasio da je vanzemaljac, ali se žalio jer mu niko ne veruje.

Maskovo otkrovenje dogodilo se na VivaTech konferenciji, okupljanju tehnoloških kompanija i inovatora iz celog sveta. Tokom događaja, voditelj postavio je pitanje Masku da li ima ljudi koji veruju da je vanzemaljac. Mask se nasmejao i rekao: "Ja sam vanzemaljac, da, stalno govorim ljudima da sam vanzemaljac. Ali niko mi ne veruje."

Iako je Mask stekao bogatstvo, uspeh i uticaj u tehnološkoj industriji, čini se da su njegove tvrdnje o vanzemaljskom poreklu naišle na skeptičnost i nevericu.

Elon Mask rođen je u Transvaalu u Južnoj Africi, 1971. godine. On je državljanin više zemalja, uključujući Sjedinjene Američke Države i Kanadu. Tokom intervjua putem veb-kamere, izrazio je da bi, da je imao iskustvo vanzemaljskog života, podelio to na Tviteru, društvenoj mreži koju trenutno poseduje.

Međutim, brzo je promenio temu i naglasio hitnu potrebu za rešavanjem potencijalnih rizika povezanih sa veštačkom inteligencijom (AI). Mask je naglasio da veštačka inteligencija predstavlja ozbiljniji problem za čovečanstvo i da roboti mogu zameniti ljudske poslove, čineći zaposlenje opcionalnim i pretvarajući poslove u hobije.

Izrazio je svoje uverenje da AI mora biti obučen da prioritetno izabere iskrenost nad političkom korektnošću kako bi se sprečilo širenje dezinformacija. Uprkos tvrdnji da je vanzemaljac, Mask je pojasnio da nije svedočio nijednom dokazu vanzemaljskog života. Rekao je da njegova kompanija, SpaceX, nije sprovela nijednu svemirsku misiju i nije naišla na NLO ili bilo kakve znakove ne-ljudske inteligencije.

Poslovni poduhvati i koncepti Elona Maska često su privlačili pažnju javnosti i pokrenuli diskusije. On tvrdi da bi, zahvaljujući svojoj opsežnoj mreži satelita, mogao da primeti vanzemaljska bića. Ova izjava izazvala je razgovore među korisnicima društvenih medija.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group