Henri Kavil novi Džejms Bond?

Procurele su vesti da će Supermen možda postati tajni agent 007...

Pošto je svima jasno da će „No Time To Die“ biti poslednji Bond film sa Danijelom Kregom u glavnoj ulozi, svi se pitaju ko će biti sledeći tajni agent 007. Godinama su kružile klasine da ćemo posle Krega, dobiti crnog Bonda kojeg će glumiti Idris Elba, a kasnije su glasine prilčale da će Bond biti žensko.

Što se tiče ženskog bonda, kreatori filmova i producenti su rekli da to nije istina.

Barbara Brokoli, izvršni producent Bond filmova od Goldeneye ostvarenja, ozvaničila je ove vesti tokom skoro datog intervjua.

“Bond je muškarac”, objašnjava Barbara. “On je muški lik. Pisan je za mušku osobu i mislim da će zauvek ostati muška osoba. Ovo je napisano tokom pedesetih, tako da postoje neke stvari koje su duboko ukorenjene u Bondovom DNK i ne verujem da će se to menjati”.

Međutim, sada se svi pitaju ko će naslediti Krega. Iako psotoji dosta glumaca koji bi se dobro snašli u ovoj ulozi, novi izvori tvrde da će Henri Kavil biti taj koji će glumiti novog Bonda.

Sudeći po njegovom izgledu, moramo priznati da je on zaista odličan izbor, jer izgleda kao Bond i već smo ga viđali u ulozi tajnog agenta, što znači da je on  spreman za ovaj poduhvat. Takođe je i Britanac, što mu daje još jedan veliki plus.

Naravno, to ostaje da se potvrdi od strane filmskih producenata, a mi se nadamo da ćemo tu potvrdu uskoro i dobiti.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group