Kako će izgledati prvi sati Trećeg svetskog rata prema predviđanjima indijskog Nostradamusa

Ekskluzivno: Treći svetski rat mogao bi da počne ovih dana, ako su verovati predviđanjima indijskog Nostradamusa, a Google AI softver otkriva kako bi se situacija mogla razvijati.

Prema predviđanjima indijskog Nostradamusa Kušala Kumara, koji tvrdi da je astrolog koji predviđa svetske događaje, tenzije između Izraela i Hamasa, obe Koreje, Kine i Tajvana, te Rusije i NATO će eskalirati. On je koristio vedski astrološki grafik kako bi došao do ovih zaključaka.

Kumar je tvrdio da će rat početi 18. juna i ponovio je tu tvrdnju u petak. Ako bi se to zaista dogodilo danas, kako bi izgledali prvi sati?

Upotrebili smo Google model veštačke inteligencije Gemini kako bismo saznali kako bi prvi sati i dani Trećeg svetskog rata izgledali. Prema Gemini, prvi sati hipotetičkog Trećeg svetskog rata koji su proglasili Rusija i Iran protiv Zapada bi bili obeleženi "talasom diplomatskih aktivnosti, sajber napada i vojne mobilizacije."

Ključni događaji u prvim satima rata

Neposredne tenzije: Mediji i društvene mreže bi bili preplavljeni vestima o objavi rata. Svetski lideri bi održavali hitne sastanke kako bi procenili situaciju i doneli odluke o daljim koracima.

Sajber ratovanje: Rusija i Iran, sa svojim sofisticiranim sposobnostima sajber ratovanja, mogli bi da pokrenu razorne sajber napade na kritičnu infrastrukturu zapadnih zemalja, ciljajući električne mreže, finansijske sisteme i komunikacione mreže.

Vojna mobilizacija: NATO zemlje i zapadni saveznici bi aktivirali svoje vojske, stavljajući trupe u stanje visoke pripravnosti i raspoređujući dodatne snage na strateške lokacije. Rusija bi mogla da pokrene vazdušne napade ili raketne napade na ciljeve u Istočnoj Evropi, dok bi Iran mogao da cilja američke snage i saveznike na Bliskom Istoku.

Uloga Velike Britanije

Velika Britanija bi bila uključena na četiri načina – vojno kao deo NATO, sajber napadima, ekonomskim turbulencijama i panikom u kupovini, verovatno toalet papira.

Potencijalne mete:

Za Rusiju: Bivše sovjetske republike koje su bliske sa Zapadom, poput Estonije, Letonije, Litvanije ili čak Finske ako odluči da se pridruži NATO. Ukrajina bi takođe bila glavna meta zbog tekućeg sukoba.

Za Iran: Susedne zemlje sa američkim vojnim prisustvom, poput Iraka ili Avganistana. Takođe bi mogli ciljati Izrael zbog dugotrajnog sukoba.

Trajanje invazije: Teško je predvideti koliko bi trajala hipotetička invazija na Veliku Britaniju. To bi zavisilo od različitih faktora, uključujući strategije Rusije i Irana, efikasnost zapadnih odbrana i potencijalno učešće drugih zemalja.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group