Kampuje već 30 dana ispred SpaceX odaja kako bi dobio zagrljaj od svog idola

Gotovo trideset dana jedan jutjuber, imena Fidias Panajiotou, kampuje ispred sedišta kompanije SpaceX u Teksasu, nadajući se zagrljaju Elona Maska...

Dvadesetšestogodišnji Fidias nalazi se na misiji da zagrli sto poznatih ličnosti, dok se na samom vrhu njegove liste nalazi osnivač ove svemirske agencije i odnedavni vlasnik Twitter platforme, Elon Mask. Sa 99 poznatih ličnosti koje je već zagrlio, Fidas je želeo da Mask bude broj sto.

Stoga, kako bi privukao milijarderovu pažnju, Fidias je počeo da kampuje ispred sedišta njegove kompanije sa znakovima i posterima na kojima izražava želju da ga Mask zagrli. Tokom dvadeset i osam dana jutjuber je dokumentovao svoje iskustvo putem TikTok društvene mreže.

Svakoga dana, Fidias je ustajao pokušavajući da pronađe nove načine kako bi Masku privukao pažnju, zahvaljujući se svojim obožavaocima i pratiocima koji uvek smišljaju nove metode. Devetog dana jedan od njegovih pratilaca doneo je ogromni poster na kome se nalaze Fidias i Mask u fotošopiranom zagrljaju. Tokom osamaestog dana grupa ljudi pomogla je Fidiasu da ispiše transparent ’Zagrli Fidiasa’ koristeći svoja tela.

Fidias je definitivno već primećen od strane Maska, tako da je tokom 27 dana jutjuber privukao pažnju i njegove majke, Kaje Mask, nakon što je zamolio obožavaoce da spamuju njen Instagram. Mask je odgovorio sa "🤗" emotikonom, što je indicirao da zna za Fidiasove nestašluke. Jutjuber se izvinio Maji putem TikTok videa, ali bez majčinog sudelovanja i zavrtanja ušiju, njegovi pratioci smatraju da Fidias nema nikakve šanse dobije svoj zagrljaj.

Uprkos tome što se suočio sa nekoliko poteškoća kao što je upozorenje Maje Mask i obezbeđenja koje ga je uglonilo sa ulice, Fidias je odlučio da ipak ostane ispred sedišta SpaceX agencije sve dok ne dobije svoj zagrljaj. U jednom snimku, Fidias tvrdi da je Mask njegova omiljena osoba na svetu, dodajući kako je on uticao na njegov životni put zainteresovavši ga za nauku i istoriju, dok sada već milioni TikTok korisnika intervenišu kako bi do njihovog zagrljaja i došlo.

@fidias0 Day 28 of trying to hug elon musk #hugelon #spacex #elonmusk ♬ original sound - Fidias
@fidias0 Day 27 of trying to hug elon musk#hugelon #spacex #elonmusk ♬ original sound - Fidias

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group