Kineskinja tokom snimanja jedva otkačila pipke hobotnice sa svog lica

Više slika

Više slika

Jedna hobotnica pružila je svetu lekciju o opasnostima koje vrebaju glupe ljude koji žive za preglede i lajkove nakon što se jednoj ženi vlogeru zakačila za lice u navodnom pokušaju da joj ga pojede...

U klipu možemo videti ženu koja sa užasom u očima bezuspešno pokušava da skine pipke ove životinje sa svoje kože koja se razvlači kao žvaka. Ova vloger dama poznata kao 'seaside girl Little Seven', deli svoje snimke na kineskoj platformi Kuaishou. Ona redovno postavlja klipove tokom uživanja u morskoj hrani, ali ovoga puta je morska hrana uzvratila udarac u želji da ne bude poručkana.

Na početku videa možemo videti ženu kako vedro i veselo prihvata činjenicu da joj je hobotnica zalepila pipke na facu, ali stvari dobijaju potpuno drugačiji ton onda kada spozna da ih ne može skinuti sa kože. Ona je počela jako da vuče ovo stvorenje, ali se ono mahnito i sa prirodnim instinktom za preživljavanje uhvatilo toliko čvrsto da izođenje ove operacije jednostavno nije bilo moguće.

„Pogledajte koliko čvrsto sisa“, moguće je čuti ženu kako izgovara, ali tako je to kada život visi o koncu. Kako je nastavila da cima hobotnicu i vuče, njen bol je postao potpuno očigledan i tada je dodala: „Ne mogu da je sklonim“. U ovom delu snimka panika ove žene postaje više nego očigledna i ona počinje brutalno da vuče hobotnicu, ozbiljno povredivši svoje lice na tačkama za koje su se držali sitni odojci.

Ona je na kraju uspela da skloni ovog vodenog stvora sa svog lica, potpuno spremna da mu se osveti, jer kako deluje, apetit joj se u potpunosti vratio, verovatno zbog fizičkog napora koji je bio uključen, izjavljujući u kameru: „Poješću je u sledećem videu“. Posmatrajući malu ranicu koje je pipak ostavio na njenom licu ona je primetila kako joj je lice ’izobličeno’.

Hobotnice uglavnom svoje pipke koriste kako bi uhvatile svoju večeru ili se odbranile od predatora. Mali odojci na unutrašnjim stranama pipaka mogu se držati veoma dobro za bilo koju površinu, što je ova žena iskusila iz prve ruke.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group