Krenuo po psa i kući stigao sa nasmejanim mladunčetom hijene

Jedan čovek je ostao potpuno zbunjen i u čudu nakon što je kupio psa, za koga se na kraju ispostavilo da zapravo predstavlja mladunče hijene...

Međutim, kada je on prvi put video ’štene’ dok ga je nosio kući, njemu je odmah sinulo da to uopšte nije pas, već se radi o hijeni. Kako je izjavio: „Ona je izgledala kao vombat. Tip je izveo majku i oca, koji su psi, nakon čega sam pogledao ono što sam posle dobio i znao sam da ovo nema veze sa životom“.

„On je govorio uporno da će štene odrasti i biće isto kao oni. Pokušao sam da je nazovem i rekao ’dođi Nina’, a kunem vam se Bogom, pas je stajao u mestu, gledao me i smejao se. Smrzao sam se odmah i pomislio šta se koji k#$@c smeje? Ovo je hijena, nešto između psa, mačke i vuka. Pokušao sam da se igram sa njom i ona se samo smejala, jednom se snažno zasmejala i potom me gricnula za nogu“.

Ovaj čovek je nastavio i objasnio svojim pratiocima kako je prilično siguran da psi ne rađaju hijene, a svoju Ninu je čak nazvao ’krek bebom psa’ i ’orangutan-gušter-lisicom’.

Odgajivač je izveo još više mladunčadi hijena, koja su počela da se smeju glasno i horski. Kako je ovaj čovek dodao: „Pouka ove priče je da pazite šta radite sa tim odgajivačima pasa, možete dobiti tvorove“. Korisnici Instagram platforme uživali su u predstavi koju im je priredio nesrećni kupac, poredeći ovu životinju, čiju je nasmejanu fotografiju postavio, sa klasičnim Diznijevim negativcima.

@infared_savage

I just found out my bully is a hyena 🤦🏾‍♂️🤦🏾‍♂️😂😂😂😂😂

♬ original sound - INFARED_SAVAGE

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group