Ljuljaška za spavanje na poslu

Ova ljuljaška specijalno je kreirana tako da je možete zakačiti ispod radnog stola i odmoriti u toku vašeg radnog dana...

Sve više firmi počelo je svojim radnicima da daje duže pauze, kako bi oni mogli da se bolje odmore, jer je dobar radnik odmoran radnik. Neki bi najrađe to vreme iskorsitili za dremku, ali pošto firme ne poseduju krevete, onda to nije moguće.

Međuitm, kompanija Human Solution, našla je rešenje i uspela da obezbedi da svaki radnik može malo da dremne u kancelariji. Ova kompanija proizvodi male ljuljaške koje koštaju 55 dolara i koje se kače ispod radnih stolova.

Kada dođe vreme za pauzu, ovu ljuljašku jednostavno zakačite ispod stola i uvalite se u nju kako biste odmorili vašu glavu i oči. Oni koji su je poručili kažu da je odlična i da će vam pružiti pravo mesto za odmor i uživanje. Uz ljuljašku takođe možete dokupiti i dodatne držače za noge, kako biste se maksimalno ispružili dok visite ispod stola.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group