Meksička boginja sa savršenom gu*om ponovo zapalila društvene mreže

Dženet Garsija je ponovo podigla temperaturu svojim poslednjim fotografijama i ako nešto doprinosi globalnom zagrevanju, onda je to definitivno ova zadivljujuća Meksikanka...

Najlepša devojka sa vremenske prognoze na svetu poseduje hordu pratilaca koja broji 14,8 miliona na Instagram platformi. Ova lepotica često deli predivne aktove svog tela i drugi sadržaj na društvenim mrežama. Međutim, svojim poslednjim postovima, ova meksička bomba uspela je da izazove par aneurizmi i ponovo razbukta maštu čitave muške populacije.

Njena savršena guza definitivno je jedan od najjačih atributa koje ova lepotica poseduje, dok su fotografije u oskudnim kupaćim kostimima i štiklama nešto što vrlo malo ostavlja mašti na volju, taman toliko da srce krene brže da lupa i pumpa krv na prava mesta.

Ova žena ne mora previše da se trudi kako bi izgledala izazovno pozirajući pred aparatima, obeležavajući svoje postove sa plamenovima koje pali u duši svojih pratilaca. Masa ljudi koja uživa u njenim postovima jednostavno nije mogla da veruje svojim očima i alatke u ruke uzela je raja, ostavljajući hiljade i hiljade komentara i lajkova, nazivajući je svojom boginjom.

U brojnim drugim prilikama, vatrena Južnoamerikanka ostavila je svoje obožavaoce oduševljenim zbog tangi koje su skrile vrlo malo toga i kupaćih kostima koji jednostavno traže da budu pokidani sa njenog savršenog tela, zbog čijih oblina svakome mogu krenuti bale na usta.

Naravno, zanosna Meksikanka svoju savršenu zadnjicu voli da istakne u prvi plan, tako da nekoliko fotografija svakako zasluženo ističu ovu izvajanu jabuku koju bi svako gricnuo, dok pojedine dodaju nešto bliži i ličniji pristup izvajanom telu i licu, koje je prelepo u svakom smislu, sa šminkom i bez.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group