Muškarac junećeg vrata ponovo pao zakonu u šake

Više slika

Više slika

Društvene mreže su ponovo odlepile nakon što je čuveni ’čovek vratina’ ponovo uhapšen od strane lokalne policije...

Ukoliko već činite nešto što ne bi trebalo, pametno je pokušati da izgledate što neupadljivije i neuočljivije moguće. Na nesreću po Čarlsa Diona Mekdauela, ne postoji ništa što on može uraditi kako bi sprečio da bude prepoznat po svom debelom, dugačkom i širokom vratu, koji je u obimu isti kao i u visini.  

Mekdouel je prvi put došao na naslovne strane i postao udarni mim na internetu 2018. godine, kada je uhapšen po nekoliko tačaka optužnice vezane za narkotike u Floridi. On je optužen za nameru rasturanja i prodaje droge, proizvodnju iili isporuku nakon što su kod njega pronađeni kokain i met.

Mekdouel je pokušao da umakne organima reda i mira, ali sa junećim vratom, koji prepoznaje čitav svet, nije uspeo daleko da stigne.

Kasnije iste godine, čovek vratina je uhapšen ponovo zbog vožnje sa isteklom dozvolom, nepravilnu upotrebu trake, nesmotrenu vožnju i drugostepenu tačku optužnice za posedovanje marihuane, zajedno sa pokušajem izbegavanja policije ponovo.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group