Muškarac koji se bavi poslovnom pratnjom zarađuje gotovo 11.500 evra mesečno

Jedan muškarac koji se bavi poslovnom pratnjom ponosni je vlasnik ’ćalac fizionomije’, koja mu pomaže da mesežno zarađuje preko 11.400 evra...

Semjuel Hanter iz Sidneja, nedavno je objasnio da njegov fizički izgled uglavnom privlači žene preko trideset i pet godina, od kojih mu se većina ponovo vraća. Kako je Hanter izjavio za Daily Mail Australia: „U bilo koje doba imam između tri i deset regularnih žena, a jedini koji mi nisu stalne mušterije predstavljaju parovi koji bi samo da probaju nešto novo jedanput. Imam ćalac fizionomiju, tako da žene kojima se sviđam uglavnom imaju preko trideset i pet“. Kako je dodao, većina njegovih mušterija pronalazi ga putem njegovog detaljno opisanog sajta, koji objašnjava sve što on nudi, uz brojne ocene i ostavljene recenzije srećnih klijenata.

Za šeststo australijskih dolara, dame mogu uživati u Hanterovom društvu tokom dva sata, ali ova cena se redukuje blago za duže sastanke, tako da on naplaćuje devetsto australijskih dolara za svoj četvoročasovni puni paket, koji nudi podjednako druženje i vreme za igru. Dok su pojedini eskorti rezervisani samo za druženje, Hanter tvrdi da većina njegovih klijenata želi ’vreme za igru’.

„Moji klijenti dobijaju samo najbolju moju verziju. One ne žele muškarca koji će sedeti okolo, ispijati kafe i gledati u svoj telefon čitavo jutro. Takođe, ovo je dvostrana ulica, jer i ja dobijam najbolje verzije njih, koje nije moguće videti u vezama.“

Ovaj čovek je dalje objasnio da inspiraciju za ulazak u ovu industriju duguje dobrotvornoj organizaciji Touching Base, koja pomaže ljudima sa invaliditetima da pronađu poslovnu pratnju. Hanter je lično radio sa dosta žena koje poseduju različite invaliditete i tvrdi da je više od polovne njih ponovo poželelo da ga vidi.

Hanter je objasnio i to da se njegov rad dosta razlikuje od ženskih seksualnih radnika, jer on viđa samo jednog klijenta dnevno, dok žene, kako sam tvrdi, mogu imati nekoliko sastanaka u jednom danu. „Žene se bukiraju u kraćim vremenskim rokovima, a većina mojih bukinga traju i po neliko sati tokom večeri ili noći“, dodao je.

Stoga, posla ima ko hoće da radi, a ukoliko ste smatrali da to što niste isklesani kao Apolon i posedujete ćalac fizionomiju nije nešto za šta bi žene platile kako bi se sa vama poigrale, donoseći istovremeno veliku zaradu, onda ste definitivno u zabludi. Hanterov život muške poslovne pratnje je veoma luksuzan i donosi mu veoma zdravu mesečnu zaradu i neretko ga dame čašćavaju luksuznim i interesatnim putovanjima.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group