Najbogatiji čovek na svetu pokazao svoju definiciju na odmoru u Grčkoj

Elon Mask je reagovao na brojne njegove fotografije bez majice, koje su počele da se šire kao šumski požar društvenim mrežama...

Najbogatiji čovek na svetu primećen je kako se razmeće svojim belim grudima i pićem u rukama na svojoj jahti na Mikonosu. Uprkos svojoj pravnoj borbi koja ga očekuje i koju mu je zakuvala kompanija Twitter, pedeset i jednu godinu star milijarder i vlasnik kompanije Tesla nije delovao nimalo zabrinuto tokom opuštanja bez majice na jarkom grčkom suncu.

Tokom svog uživanja na moru, neko od Maskovih investitora delovao je podjednako srećno što ga može videti kako uživa u svom odmoru i blizu zakazanog datuma ročišta u procesu sa čelnicima Twitter platforme, koju je želeo da kupi za 44 milijardi dolara.

Investitor je podelio fotografiju osnivača SpaceX agencije na Twitter platformi, napisavši: „Da, j#?%no imam svoje dolare iza ovog čoveka. Baš kao i brojni drugi pametni investitori.“

Mask je veoma brzo odgovorio, sa oba čoveka koja su se smejala tvitu, istovremeno uveravajući ostale investitore da je on trenutno na veoma kratkom odmoru: „Haha prokletstvo, možda bi trebalo da skidam majicu malo češće i oslobodim bradavice“, šalio se milijarder, dodajući: „Već sam nazad u mašini između ostalog“.

Ukoliko je ova opuštena Twitter razmena nešto po čemu možemo suditi, Mask deluje dobro raspoloženo pred svoje pojavljivanje na sudu i u procesu protiv giganta društvenih mreža.

Kompanija Twitter sudi Maska zbog pokušaja odstupanja od njegovog 44 milijarde teškog otkupa, tvrdeći da multimilijarder namerno pokušava da uništi ovu akvizaciju zbog promene tržišnih uslova. Mask se u međuvremenu drži svog stava da je prekinuo preuzimanje zbog toga što kompanija nije omogući adekvatne informacije o lažnim ili spambot nalozima.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group